Τότεναμ – Σαουθάμπτον 5-2

Τότεναμ – Σαουθάμπτον 5-2

Όταν ο Κέιν είναι σε καλό βράδυ η Τότεναμ δεν φοβάται κανέναν! Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Σαουθάμπτον (5-2), και παράλληλα έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ για τα περισσότερα γκολ σ’ ένα ημερολογιακό έτος στη Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης, ξεπέρασε και τον Μέσι και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ […]

Όταν ο Κέιν είναι σε καλό βράδυ η Τότεναμ δεν φοβάται κανέναν! Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Σαουθάμπτον (5-2), και παράλληλα έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ για τα περισσότερα γκολ σ’ ένα ημερολογιακό έτος στη Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης, ξεπέρασε και τον Μέσι και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για το 2017 με 56 γκολ.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της Τότεναμ, με τον Κέιν να σπάει το πρώτο ρεκόρ στο 22’, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Έρικσεν. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ ξανά με τον Άγγλο επιθετικό, που ολοκλήρωσε μια τρομερή ομαδική συνεργασία. Με αυτό το τέρμα ο Κέιν ξεπέρασε και τον Λιονέλ Μέσι, φτάνοντας τα 55 γκολ στο 2017.

Τα γκολ, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 49’ ο Άλι έκανε το 3-0 μ’ ένα υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ένα λεπτό νωρίτερα η Σαουθάμπτον είχε δοκάρι με τον Λεμινά. Σχεδόν άμεσως (51’) η Τότεναμ πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον Σον να βγαίνει τετ α τετ μετά από πάσα του Άλι και να πλασάρει υποδειγματικά τον Φόστερ.

Οι Άγιοι πέτυχαν το γκολ της «τιμής» στο 64’ με τον Μπουφάλ, όμως το μεσημέρι ανήκε στον Κέιν, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά, σκάβοντας υπέροχα την μπάλα πάνω από τον Φόστερ. Ήταν το δεύτερο χατ τρικ για τον Άγγλο επιθετικό και όγδοο (!) μέσα στο 2017. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελγκρίνο μείωσε σε 5-2 στο 82ο λεπτό με σουτ του Τάντιτς, όμως τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει το πάρτι του Κέιν και της παρέας του.

Με τη νίκη αυτή η Τότεναμ έφτασε τους 37 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Σαουθάμπτον έμεινε χωρίς τρίποντο για έβδομο σερί παιχνίδι και έμεινε στους 19 βαθμούς και την 13η θέση.

Tότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Βερτόγκεν, Ρόουζ, Ντάιερ, Ντεμπελέ (54’ Σισοκό), Έρικσεν, Άλι (84′ Γουίνκς), Σον (76’ Λαμέλα), Κέιν.

Σαουθάμπτον (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Φόστερ, Στίφενς, Γιοσίντα, Xoυντ, Tάργκετ (77’ ΜακΚουίν), Ρομέου, Λεμινά (63’ Τάντιτς), Mπουφάλ, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ (63’ Γκαμπιαντίνι), Λονγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ