Στέρλινγκ : Χτυπήθηκε από οπαδό έξω από το προπονητικό κέντρο της Σίτι

Στέρλινγκ : Χτυπήθηκε από οπαδό έξω από το προπονητικό κέντρο της Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε θερμό επεισόδιο με οπαδό έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι λίγες ώρες πριν από το ματς με την Τότεναμ.

Ο Στέρλινγκ χθες πέτυχε δύο τέρματα στο νικηφόρο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ (4-1). Ωστόσο, λίγες ώρες πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο 23χρονος επιθετικός έπεσε θύμα επίθεσης έξω απ’ το προπονητικό κέντρο των Πολιτών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, άγνωστος οπαδός βρέθηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας και μόλις είδε τον Στέρλινγκ του επιτέθηκε φραστικά για το χρώμα του δέρματός του. Ο Άγγλος άσος της Σίτι, που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ζήτησε τον λόγο από τον οπαδό, με τον τελευταίο να τον κλωτσάει μάλιστα στο πόδι και να φεύγει τρέχοντας.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως αν το συμβάν είναι καταγεγραμμένο από τις κάμερες ασφαλείας, τότε η Αστυνομία θα μπορεί να αναγνωρίσει τον οπαδό. Πάντως, όπως είδαμε χθες, το δυσάρεστο περιστατικό πιο πολύ έδειξε να πεισμώνει τον Στέρλινγκ παρά να τον επηρεάζει αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ