Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 4-1 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 4-1 (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Τότεναμ (4-1) με σκόρερ τους Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ έστειλε για... σπίρτα τα Σπιρούνια και ετοιμάζεται για την κούπα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και το μαγικό του ραβδί έχει μεταμορφώσει την Μάντσεστερ Σίτι σε ομάδα θαύμα. Η λέξη ήττα στο φετινό τους λεξιλόγιο είναι άγνωστη. Δεκαέξι σερί νίκες! Δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς. Σήμερα διέσυραν την Τότεναμ του Ποκετίνο και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στη φετινή Premier League.

Οι Πολίτες έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους και πίεσαν ασφυκτικά την Τότεναμ, η οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η πίεση της Σίτι απέδωσε καρπούς στο 14′, όταν ο Γκουντογκάν κέρδισε όλη την άμυνα της Τότεναμ και άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το προβάδισμα του μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ πήρε την κατοχή μέχρι και το 60ο λεπτό, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου την εστία του Έντερσον. Όσοι οι πετεινοί δεν απειλούσαν η Σίτι εκτελούσε. Στο 70′ ο Ντε Μπρόινε κεραυνονόλησε τον Γιορίς για το 2-0, ενώ μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Γκάμπριελ Ζεσούς έστειλε με πέναλτι την μπάλα στο δοκάρι και ο Στέρλινγκ αστόχησε προ κενής εστίας.

Ο Άγγλος εξτρέμ, όμως, σκόραρε δις (80′, 90′) μετατρέποντας σε πάρτι το ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ. Ο Έρικσεν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ της τιμής, όσης είχε τουλάχιστον απομείνει, για τους Πετεινούς.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Μανγκαλά, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (83′ Φοντέν), Στέρλινγκ, Αγκουέρο (58′ Γκάμπριελ Ζεζούς), Σανέ (85′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Ντάιερ, Φερτόνχεν, Ρόουζ (89′ Ντέιβις), Ντεμπελέ, Έρικσεν, Γουίνκς, Άλι (84′ Σισοκό), Κέιν, Σον (77′ Λαμέλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ