Λίβερπουλ : Κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής ο Σαλάχ

Λίβερπουλ : Κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής ο Σαλάχ

O Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχτηκε από το «BBC» ως ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2017, αφήνοντας πίσω του τους Μανέ, Ομπαμεγιάνγκ, Μόουζες και Κεϊτά.

Τον τίτλο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή κατέκτησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ μέσα στο 2017 πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα, όμως, από τότε που πήγε στην Premier League για λογαριασμό του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ κάνει πράγματα και θαύματα, με αποτέλεσμα οι αθλητικοί συντάκτες του «BBC» να του χαρίσουν τη πρώτη θέση.

Οπότε λογικό και επόμενο ν΄αφήσει πίσω του τους Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ), Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βίκτορ Μόουζες (Τσέλσι) και Ναμπί Κεϊτά (Λειψία).

«Πάντα έκανα αυτό που ήθελα και ακολουθούσα το δικό μου δρόμο. Θέλω όλοι στην Αίγυπτο να τον ακολουθήσουν. Θέλω να γίνω ο καλύτερος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Γι’ αυτό το λόγο και δουλεύω σκληρά, ώστε να τα καταφέρω», τα λόγια του Σαλάχ.

Από την μεριά του ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε: 

«Νομίζω το καλό στην υπόθεσή του είναι πως είναι νεαρός και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Είναι ευχαρίστηση για εμένα να δουλεύω μαζί του, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας.Είναι καλή ημέρα τόσο για εμάς όσο και για το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ