Ασταμάτητος ο Σαλάχ, ισοφάρισε ήδη την περσινή του επίδοση (vid)

Ασταμάτητος ο Σαλάχ, ισοφάρισε ήδη την περσινή του επίδοση (vid)

Μοχάμεντ Σαλάχ on fire! Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκόραρε (και) κόντρα στην Έβερτον, ισοφαρίζοντας έτσι τον αριθμό των γκολ που πέτυχε σε όλη την περσινή σεζόν.

Ασταμάτητος, (19 γκολ και 6 ασίστ σε 24 ματς) καυτός (έχει σκοράρει ή δημιουργήσει γκολ στα 11 από τα τελευταία 12 ματς της Λίβερπουλ), κορυφαίος (πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πρώτος σκόρερ της Premier League, τρίτος σκόρερ του Champions League).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και με το ημερολόγιο να δείχνει 10 Δεκεμβρίου, ο δαιμόνιος Αιγύπτιος εξτρέμ πρόλαβε να φθάσει ήδη τον αριθμό των γκολ που πέτυχε καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 25χρονος διεθνής άσος, είχε πέρυσι 19 γκολ και 15 ασίστ σε συνολικά 41 εμφανίσεις (3.185′ λεπτά) με τη φανέλα της Ρόμα, οι οποίες έπεισαν την Λίβερπουλ να πληρώσει περί τα 42 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει πίσω στην Αγγλία.

Ο Σαλάχ δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους του συλλόγου και παράλληλα κάνει αυτούς της Τσέλσι να χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο, καθώς οι Μπλε του Λονδίνου δεν τον εμπιστεύτηκαν τα συνολικά δυόμισι χρόνια που άνηκε στην ομάδα.

Τα γκολ του Σαλάχ με την Ρόμα τη σεζόν 2016/17 

https://www.youtube.com/watch?v=Fe4S-YiO-EE

Τα -μέχρι τώρα- γκολ του Σαλάχ με την Λίβερπουλ τη σεζόν 2017/18 

https://www.youtube.com/watch?v=ABYOKt2wIHg

https://www.youtube.com/watch?v=sDyFwLiYyvg

https://www.youtube.com/watch?v=QXi9g3B8Jd8

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ