Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο

Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει αναζωπυρωθεί, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι η πρώτη ενδιαφερόμενη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 33χρονος προϊδέασε σχετικά με αυτό στις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου (26/05), ενώ την επόμενη μέρα έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο ίδιος είναι εξοργισμένος με τους «μερένγκες» και σκέφτεται να αφήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Παράλληλα, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία, τα οποία κάνουν λόγο για κινητικότητα από πλευράς Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζονται πρόθυμοι να φέρουν έναν «αστέρα» στο «Ολντ Τράφορντ» και φυσικά δεν υφίσταται καλύτερη περίπτωση από αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή τους. Παράλληλα, έχει διαρρεύσει ότι η αγγλική ομάδα έχει στη λίστα της και τον συμπαίκτη του Ρονάλντο στους Μαδριλένους, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ένα βασικό πρόβλημα όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Πορτογάλου επιθετικού με τη Γιουνάιτεντ, είναι το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δουλέψει ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο δεν διατηρεί την καλύτερη δυνατή σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ