Βόμβα Κριστιάνο: «Ήταν πολύ ωραία που ήμουν στην Μαδρίτη» (vid)

Βόμβα Κριστιάνο: «Ήταν πολύ ωραία που ήμουν στην Μαδρίτη» (vid)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού με τη Λίβερπουλ, με την οποία ουσιαστικά ο Πορτογάλος άφησε να εννοηθεί ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο σούπερ σταρ των Μερέγχες μετά την κατάκτηση του 3ου σερί και συνολικά 13ου Champions League στην ιστορία του μαδριλένικου συλλόγου […]

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού με τη Λίβερπουλ, με την οποία ουσιαστικά ο Πορτογάλος άφησε να εννοηθεί ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο σούπερ σταρ των Μερέγχες μετά την κατάκτηση του 3ου σερί και συνολικά 13ου Champions League στην ιστορία του μαδριλένικου συλλόγου δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραία που ήμουν στην Μαδρίτη και τις επόμενες ημέρες θα δώσω μία απάντηση στους οπαδούς που ήταν πάντα στο πλευρό μου.Έχουμε γράψει ιστορία και το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι το ίδιο σημαντικό».

Οι Ισπανοί πλέον προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις δηλώσεις του Κριστιάνο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από τους Μερέγχες προκάλεσε… σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2009, έχοντας κατακτήσει 4 Champions League, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Δείτε τις δηλώσεις του στο γαλλικό κανάλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ