O Μουρίνιο τρόλαρε τον Μπεϊγί : «Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ»

O Μουρίνιο τρόλαρε τον Μπεϊγί : «Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Λίβερπουλ και ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σε εύθυμη διάθεση μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποδεικνύοντας το σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Έρικ Μπεϊγί, που σκόραρε σε λάθος εστία στο Ολντ Τράφορντ.

Δίχως να πιάσει τρελά επίπεδα απόδοσης και με τον Μάρκους Ράσφορντ να νικά δύο φορές τον Κάριους μέχρι το 24′, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ (μείωσε στο 66′ με αυτογκόλ του Μπεϊγί) και αποσπάστηκε στους πέντε βαθμούς από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι που έχει «κλειδώσει» εδώ και αρκετές αγωνιστικές τον τίτλο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σε εύθυμη διάθεση μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολντ Τράφορντ, αναφέρθηκε στην ανούσια κατοχή της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως «δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να επέμβει ο Ντε Χέα», ενώ τρόλαρε τον Μπεϊγί για το αυτογκόλ που πέτυχε και το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να έχουμε τον ελέγχο του παιχνιδιού και χώρους για τρανζίσιον, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε ότι αδυναμίες, αλλά σημεία όπου ο αντίπαλος δεν είναι τόσο καλός», ανέφερε αρχικά.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν πρόθεσή μας να παρουσιαστούμε όσο αμυντικοί ήμασταν. Η Λίβερπουλ μας έκλεισε πίσω, αλλά δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να επέμβει ο Ντε Χέα. Δεν θυμάμαι επικίνδυνη κατάσταση στο χώρο μας. Νομίζω πως αξίζαμε τους τρεις πόντους», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Δεν έχουν καμία σχέση τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια των άλλων διοργανώσεων. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα πολύπλοκο πράγμα. Η ήττα κάνει λίγη ζημιά, η νίκη φέρνει ευτυχία ακόμα και αν είσαι κουρασμένος. Το καλύτερο για εμάς ήταν που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι», συνέχισε, για να απαντήσει τέλος σε ερώτηση για τον Μπεϊγί, λέγοντας πως «έκανε μια φανταστική εμφάνιση και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ