Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-1

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε για πρώτη φορά μέσα στο 2018 τον Μάρκους Ράσφορντ και αυτός τον δικαίωσε απόλυτα. Ο 20χρονος σκόραρε δις κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε τη Λίβερπουλ (2-1) και την άφησε στο -5, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Θέαμα δεν χορτάσαμε, επιθετικό ποδόσφαιρο δεν χορτάσαμε, το κοινό των γηπεδούχων μπορεί να δυσανασχέτησε μερικές φορές με την εικόνα που έβλεπε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, όμως, έκανε τη δουλειά της. Με δύο γκολ του Ράσφορντ οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν 2-1 της Λίβερπουλ, αποσπάστηκαν στο +5 και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Μάρκους Ράσφορντ άνοιξε το σκορ στο 14′ με όμορφο πλασαριστό σουτ και διπλασίασε τα τέρματα του δέκα λεπτά αργότερα, με παρόμοιο πλασέ, από την ίδια περίπου θέση. Ο 20χρονος Άγγλος επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μέσα στο 2018, σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο, επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του κόντρα στο big6, έγινε ο νεαρότερος που πετυχαίνει δύο γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ και ο πρώτος που το πετυχαίνει σε λιγότερο από 25 λεπτά, με τον Άντι Κόουλ το 1993!

Στο 38′ η Γιουνάιτεντ έφθασε κοντά στο 3-0, το ψαλιδάκι του αφύλαχτου Χουάν Μάτα, όμως, έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κάριους, που δικαίως τα έβαλε με την άμυνά του. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από άποψη θεάματος, με την Λίβερπουλ να μειώνει στο 66′ με αυτογκόλ του Μπέιγι που θα ζήλευαν και τα καλύτερα σέντερ φορ του κόσμου, αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Νταβίντ ντε Χέα και μοιραία να υπόκειται μια ήττα που την άφησε στο -5 από τη δεύτερη θέση.

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/972480438399913985

Ο Ισπανός γκολκίπερ μπορεί λοιπόν να μην ξεπέρασε αυτή την αγωνιστική τον αριθμό των παιχνιδιών που κράτησε πέρυσι ανέπαφη την εστία του (15 πέρυσι, 15 φέτος και είναι ακόμα Μάρτης), η ομάδα του όμως διεύρυνε το… άχαστο σερί της όταν προηγείται (17/17 φέτος στο πρωτάθλημα) και επιβεβαίωσε πως δύσκολα παραβιάζεται η εστία της στο δεύτερο ημίχρονο: μέχρι σήμερα είχε δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος στο Ολντ Τράφορντ, αυτό από τον Οταμέντι στο ντέρμπι με την Σίτι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του σημερινού προγράμματος

Γουέστ Μπρομ – Λέστερ 1-4 (8′ Ροντόν / 21′ Βάρντι, 52′ Μαχρέζ, 76′, Ιχεανάτσ, 90+3′ Ιμπόρα)

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 0-3 (66′ Μπάρνς, 70′, 81′ Γουντ)

Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον 3-0 (2′, 29′ Κάναντι, 57′ Ρίτσι)

Χάντερσφιλντ – Σουόνσι 0-0

Έβερτον – Μπράιτον 2-0 (60′ αυτ. Μπονγκ, 76′ Τοσούν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 2-1

 

Γουέστ Μπρομ – Λέστερ 1-4

 

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 0-3

 

Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον 3-0

 

Χάντερσφιλντ – Σουόνσι 0-0

 

Έβερτον – Μπράιτον 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ