Λαμία – Παναθηναϊκός : Προς διεξαγωγή το μεταξύ τους ματς

Λαμία – Παναθηναϊκός : Προς διεξαγωγή το μεταξύ τους ματς

Η χιονόπτωση συνεχίζεται κανονικά στην πόλη της Λαμίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό οδεύει σίγουρα προς αναβολή.

Μπορεί η αρχική εκτίμηση αναφορικά με το ματς κυπέλλου της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό να έλεγε πως θα υπάρξει αναβολή, αλλά κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Ο διαιτητής της συνάντησης είναι αυτός που θα κρίνει το αν θα έχουμε σέντρα, ωστόσο τις επόμενες ώρες τα μηχανήματα του δήμου θα μεταβούν στο γήπεδο ώστε να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διευκολύνουν όσο μπορούν τις συνθήκες της αναμέτρησης.

Σε περίπτωση που ο κ. Αρετόπουλος κρίνει πως η αναμέτρηση δεν είναι δυνατόν να αρχίσει, το παιχνίδι θα αναβληθεί για αύριο Παρασκευή 22/12 την ίδια ώρα.

Φυσικά, αυτό το ενδεχόμενο θέλουν να αποφύγουν και οι δύο ομάδες καθώς υπενθυμίζουμε πως από αύριο ξεκινά κανονικά η άδεια των ποδοσφαιριστών για τα Χριστούγεννα, με τους περισσότερους να έχουν φροντίσει ήδη να κλείσουν τα εισιτήρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ