Λαμία – Παναθηναϊκός : Πιθανή αναβολή λόγω χιονιού

Λαμία – Παναθηναϊκός : Πιθανή αναβολή λόγω χιονιού

Σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα στις 17:15 για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το ματς και να αναβληθεί.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού της τελευταίες ώρες στην πόλη της Λαμίας και η έντονη χιονόπτωση που επικρατεί στην περιοχή, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τη διεξαγωγή του ματς.

Το γήπεδο έχει καλυφθεί από χιόνι, ενώ και ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται από χθες στην πόλη της Λαμίας δεν έκανε προπόνηση στο ΔΑΚ, διότι δεν κατέστη δυνατό. Αν η χιονόπτωση συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα η αναμέτρηση δύσκολα θα διεξαχθεί και θα πρέπει οι δύο ομάδες να παίξουν την επόμενη μέρα, όπως λέει ο κανονισμός.

Προς το παρόν ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος, ενώ περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του ματς θα βγει ο διαιτητής να τσεκάρει την κατάσταση του γηπέδου κι αν υπάρχει θέμα με την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών το παιχνίδι θα αναβληθεί. Βάσει κανονισμού θα αναβληθεί για την επόμενη μέρα την ίδια ώρα.

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα lamiaragate3.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ