Μελισσανίδης: «Ο Γραμμένος με διαβεβαίωσε πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ»

Μελισσανίδης: «Ο Γραμμένος με διαβεβαίωσε πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος τον διαβεβαίωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΚΕΔ ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μέλο Περέιρα, με θέμα συζήτησης την διαιτησία. Η πλευρά της ΑΕΚ, που εκπροσωπήθηκε επίσης από τον Μηνά Λυσάνδρου, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μείνει σε ρόλο παρατηρητή, σε φαινόμενα διαιτησίας που καταγράφηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τονίζοντας προς τον Περέιρα πως θα πρέπει η ΚΕΔ να βρει τους τρόπους ώστε να διασφαλιστεί πως μέχρι το τέλος της σεζόν οι διαιτησίες δεν θα επηρεάζουν αποτελέσματα αγώνων αλλά τα πάντα θα κριθούν εντός των γραμμών, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μάλιστα, στα πλαίσια της συνάντησης με τον Περέιρα, ο Μελισσανίδης είχε τετ-α-τετ και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Αποκαλύπτοντας μάλιστα σε «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον διαβεβαίωσε ότι ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ! Κάτι, που δείχνει και την ξεκάθαρη πρόθεση της ΑΕΚ να τηρηθούν κατά γράμμα οι ανακοινώσεις και τα όσα αναφέρουν οι προκηρύξεις και να μην υπάρξουν… υποχωρήσεις.

Θυμίζουμε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα επίσημα την άποψη να μην γίνει ο τελικός του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, καθώς λογίζεται ως έδρα της ΑΕΚ. Ωστόσο, στην προκήρυξη αναφέρεται ξεκάθαρα ως πρώτη επιλογή για την έδρα του τελικού, το Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αναφέρει:

«Άρθρο 5 Τελικός Αγώνας Κυπέλλου

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται το Σάββατο 12 Μαϊου 2018. Αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας, που αποκλείουν την διεξαγωγή του κατά την ημέρα αυτή, τότε η Επιτροπή Κυπέλλου θα ορίσει νέα ημερομηνία.

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του Αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), κατά την διαδικασία που προβλέπουν οι Κανόνες του Παιχνιδιού ( Laws of the Game)».

* Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η τοποθέτηση Μελισσανίδη έγινε μόλις λίγα λεπτά μετά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος τόνισε πως ο τελικός δεν πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ αν προκριθούν οι δύο δικέφαλοι αλλά η απάντηση από πλευράς ΑΕΚ δόθηκε άμεσα, καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν ήθελαν να αφήσουν αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ