Νέο σκηνικό «πολέμου» ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Νέο σκηνικό «πολέμου» ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε πως αν το ζευγάρι του τελικού είναι υπόθεση των δύο δικέφαλων, ο τελικός δεν πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι έδρα των κιτρινόμαυρων.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου δεν έβγαλε ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και το σίγουρο είναι πως οι δύο δικέφαλοι έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό, απέναντι σε Πανιώνιο και Λάρισα αντίστοιχα. Έναν τελικό που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαΐου και για τον οποίο αρχίζει νέα κόντρα πριν καν διεξαχθούν οι ημιτελικοί.

Ο εκπρόσωπος του δικέφαλου του Βορρά στην κλήρωση, Δημοκράτης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην έδρα του τελικού λέγοντας πως δεν είναι σωστό να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, καθώς το Ολυμπιακό Στάδιο είναι έδρα της Ένωσης.

Μάλιστα ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έφτασε στο σημείο να αναφέρει πως ο τελικός μπορεί να ξαναγίνει στον Βόλο, εκεί δηλαδή που έγινε και πέρυσι και όλοι είδαν ότι ισοπεδώθηκε το γήπεδο, από τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Και τι δεν είχε γίνει στον περσινό τελικό, με μαχαιρώματα, μάχες οπαδών σώμα με σώμα και μεγάλες καταστροφές να συνθέτουν ένα σκηνικό ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όμως ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως ένας τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ μπορεί να ξαναγίνει στο ίδιο γήπεδο αν οι δύο ομάδες προκριθούν.

Η κόντρα των δύο ομάδων αναφορικά με το που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ξεκίνησε πριν καν διεξαχθούν οι ημιτελικοί της διοργάβωσης, μετά την επίσημη τοποθέτηση του παράγοντα του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Είναι δύο αγώνες που θα κρίνουν τον έναν από τους δύο φιναλίστ. Ο ΠΑΟΚ λόγω της καλής ομάδας και την πορείας που έχει πιστεύω ότι θα πάει τελικό. Καλό ζευγάρι για εμάς. Δεν κοιτάμε τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας και του επόμενου μήνα. Αυτό που έχει σημασία είναι το σημερινό. Στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πέρσι το κατακτήσαμε, στόχος μας φέτος είναι το νταμπλ» τόνισε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έδρα διεξαγωγής του τελικού.

«Αν γίνει τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι καλό παιχνίδι και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε νικητές. Δεν θεωρώ σωστό να γίνει στο ΟΑΚΑ αν παίξουμε με την ΑΕΚ γιατί είναι η έδρα της. Μπορεί να αποφασίσει η ΕΠΟ σε ποιο γήπεδο για να αποφύγουμε τα περσινά έκτροπα. Εκ του αποτελέσματος πέρσι δεν είχαμε επιτυχία, αλλά ακόμα και στο ίδιο γήπεδο στο Βόλο, ή στο Πανθεσσαλικό και το Παγκρήτιο μπορεί να γίνει τελικός με μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ