«Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε σε βλάκες και ανεπάγγελτους»

«Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε σε βλάκες και ανεπάγγελτους»

Κατά τη σημερινή κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, έκανε ένα λακωνικό αλλά συνάμα καυστικό σχόλιο, βάζοντας στο «κάδρο» την διαιτησία του Στυλιαρά στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ. «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες…» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του γενικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», […]

Κατά τη σημερινή κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, έκανε ένα λακωνικό αλλά συνάμα καυστικό σχόλιο, βάζοντας στο «κάδρο» την διαιτησία του Στυλιαρά στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ. «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες…» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του γενικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», με την απάντηση από πλευράς Ένωσης να έρχεται άμεσα.

Στην ΑΕΚ σχολίασαν με ιδιαίτερα επιθετικό ύφος την εν λόγω τοποθέτηση, χαρακτηρίζοντας «ανεπάγγελτο», αλλά και «βλάκα», τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού! Με τα… όργανα να ξεκινούν έτσι από νωρίς, ενόψει των τριών αναμετρήσεων που έρχονται για τις δύο ομάδες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τη ζωή τους μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά από πλευράς ΑΕΚ, για τα όσα ακούστηκαν νωρίτερα από την μεριά του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της κλήρωσης για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ