Αγραφιώτης: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες…»

Αγραφιώτης: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες…»

Αιχμές του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου, εναντίον του διαιτητή Στυλιαρά.

Η άποψη του Ολυμπιακού για τη διαιτησία συνολικά, αλλά και εν προκειμένω για τα πολύ σοβαρά λάθη του Στυλιάρα στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. και κυρίως το πέναλτι που δεν έδωσε στους Γιαννιώτες στο 0-0), αποτυπώθηκε με επίσημη διαρροή που έβγαλαν το βράδυ της Κυριακής οι πρωταθλητές. Σε αυτήν έκαναν λόγο για «προκλήσεις που συνεχίζονται» και για «πρακτικές της «εξυγίανσης», που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος», δείχνοντας ότι ο ανένδοτος κατά της ΚΕΔ (και της ΕΠΟ) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ωστόσο, η άποψη των Πειραιωτών αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και από τα χείλη του Τάκη Αγραφιώτη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ και εκπροσώπου του Ολυμπιακού στην κλήρωση του Κυπέλλου. «Ελπίζουμε, ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες», ανέφερε στη σχετική τοποθέτησή του ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων», σχολιάζοντας την κλήρωση, που έφερε αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ