Ολυμπιακός: Οι προκλήσεις συνεχίζονται

Ολυμπιακός: Οι προκλήσεις συνεχίζονται

Θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για «τις πρακτικές της εξυγίανσης» και όχι μόνο, μετά το «πέναλτι» υπέρ του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ που δεν δόθηκε ποτέ

Αν αύριο συνεχίσει το σερί νικών του στο πρωτάθλημα, θα επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αύριο που για πρώτη φορά θα καθίσει στον πάγκο του σε Σούπερ Λιγκ αναμέτρηση, ο νέος προπονητής Όσκαρ Γκαρθία. Αύριο που θα επιστρέψει έπειτα απο 5,5 χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας εδώ στα μέρη μας, ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει το προφίλ του, και πατάει το γκάζι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του. Και ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του. Πριν απο λίγο με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ απο τον Δημήτρη Στυλιαρά υπέρ του ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ οι Πειραιώτες αντέδρασαν. Αναφέρθηκαν στο γεγονός, στις φετινές διαιτησίες, στην ΕΠΟ, ως και στην «σιωπή» του Υφυπουργού αθλητισμού.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού, όπως διατυπώθηκε πριν απο λίγο: «Το όργιο του Στυλιάρα στο ΟΑΚΑ και ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι, κατά της ΑΕΚ, δείχνουν για μια ακόμα Κυριακή, τις πρακτικές της «εξυγίανσης», που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Καταγγείλαμε τον συνέννοχο (πλέον) του συστήματος, Περέιρα, τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, τον Δέδε. Δεν αλλάζει τίποτα. Τα καταγγέλλουμε από την πρώτη θέση και σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν καταγγέλλουμε για να φτιάξουμε άλλοθι, όπως άλλοι παλαιότερα. Οι προκλήσεις συνεχίζονται.

Που χάθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που δίνει συνεντεύξεις περί ανέμων και υδάτων, την ώρα που ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο; Ο προκάτοχος του όριζε μέχρι και βοηθούς σε τελικούς. Ο ίδιος δεν έχει άποψη; Δηλαδή τι θέλουν; Να πάμε στη FIFA, να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, να εξοργιστεί μέχρι και ο τελευταίος ήρεμος φίλαθλος; Αναμένουμε τις απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ