Ιδιες φάσεις, διαφορετικές κρίσεις: Πώς το bullying έκανε τον Κλάτενμπεργκ να αλλάξει αποφάσεις! (Pic, Vid)

Ιδιες φάσεις, διαφορετικές κρίσεις: Πώς το bullying έκανε τον Κλάτενμπεργκ να αλλάξει αποφάσεις! (Pic, Vid)

Ο Κλάτενμπεργκ είδε πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο, αλλά είδε «κανονικότητα» στο χέρι του Σάκχοφ. Κι όμως, το bullying αλλάζει και τις κρίσεις!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο άνθρωπος που υπέδειξαν FIFA, UEFA για αρχιδιαιτητή και για την πρόσληψή του ψήφισαν οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια διαδικασία που ακολουθήθηκε για πρώτη φορά και η οποία, θεωρητικά θα έφερνε αποτελέσματα. Εξάλλου, πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα της διαιτησίας και υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να κάνει τη διαφορά. Αλλά αντ’ αυτού, ο Αγγλος άγεται και φέρεται, ανάλογα με το πώς τον αντιμετωπίζουν όσοι του επιτίθενται.

Και ειδικά όταν βρίσκεται σε θέση άμυνας απέναντι στο bullying που δέχεται από τις δυνάμεις της Εξυγίανσης, όταν αυτές θέλουν να καλύψουν τα δικά τους κακώς κείμενα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Και φτάνει στο σημείο ακόμη και να αλλάζει τρόπο αντιμετώπισης σχεδόν ίδιων φάσεων.

Η σύγκριση του τρόπου που σχολίασε τη φάση του υποτιθέμενου πέναλτι στη φάση του Μπα με τον Σεμέδο και του τρόπου που σχολίασε το χέρι του Σάκχοφ σε αντίστοιχη φάση με τον Λέο Μάτος, στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Στην πρώτη φάση είδε πέναλτι, στη δεύτερη δεν είδε τίποτε. Υποστηρίζοντας πως δεν έγινε παράβαση από το ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο ποδοσφαιριστές δεν έχει εικόνα πού βρίσκεται η μπάλα, έχουν γυρισμένη πλάτη, βρίσκονται στον αέρα και δεν έχουν καμία πρόθεση να ακουμπήσουν την μπάλα, παρότι έχουν ψηλά τα χέρια μετά από έντονο άλμα, ο Κλάτενμπεργκ είδε πέναλτι στον Ολυμπιακό και όχι πέναλτι στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ!

Πώς, λοιπόν, στη μία φάση ο Κλάτενμπεργκ βλέπει κάτι και στη δεύτερη φάση θέλει κάτι άλλο. Πώς στη μία φάση λέει ότι έκαναν λάθος οι Τσαγκαράκης, Παπαπέτρου και στην άλλη ότι πήρε τη σωστή απόφαση ο Γερμανός Στίλερ και οι συνεργάτες του;

Αλλαξε κάτι στο μεσοδιάστημα; Ή οι νέες απειλές και οι γραφικότητες του mediaκού εσμού της εξυγίανσης και οι άναρθρες, γραφικές και άνευ ουσίας κραυγές του Γραμμένου και των συν αυτώ τον έκαναν να δει λίγο διαφορετικά τα πράγματα; Διότι πώς να εξηγήσεις δύο ίδιες φάσεις να κρίνεις με διαφορετικά κριτήρια;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ (7.23) ΣΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ