Ολυμπιακός : Επιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι για Ποντένσε

Ολυμπιακός : Επιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι για Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε σύμφωνα με δημοσίευμα της Record, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ντάνιελ Ποντένσε προβάρει τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική Record, ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο Ποντένσε έχει μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διότι ακύρωσε μονομερώς το συμβόλαιο του με τους Πορτογάλους και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί την πρώτη επιλογή τόσο του Κριστιάν Καρεμπέ όσο και του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα θέλει να τον έχει μαζί του στο Ζέεφελντ.

Η Record στο δημοσίευμα της τονίζει πως «ο Ποντένσε πλησιάζει στον Ολυμπιακό, όπου θα έχει προπονητή τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς» κι όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου ο 22χρονος ποδοσφαιριστής να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ