Ολυμπιακός : Ποντένσε προ των πυλών!

Ολυμπιακός : Ποντένσε προ των πυλών!

Αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, περί ου ο λόγος, βρίσκεται κοντά στην οριστική συμφωνία με τους Πειραιώτες με τις διαπραγματεύσεις να έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που η αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι διάχυτη για την τελική έκβαση της μεταγραφής!

Ο Ποντένσε είναι από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού και παρότι έχει και άλλες προσφορές στα χέρια του δείχνει και ο ίδιος την επιθυμία του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα έχοντας άλλωστε δεχθεί μια εξαιρετική πρόταση.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, που αποτελεί «καψούρα» του Κριστιάν Καρεμπέ, και Νο1 επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά είναι δεδομένο πως με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, αν όλα εξελιχθούν όπως αναμένεται, θα δώσει τεράστια ώθηση στο ρόστερ της ομάδας και μια λύση πρώτης γραμμής στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού.

Είναι πιθανό μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε τις τελικές εξελίξεις για την μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε που ως γνωστόν έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την Κυριακή στο Ζέεφελντ οι τρεις

Με τις εξελίξεις στα μεταγραφικά να στρέφονται τις τελευταίες μέρες γύρω από την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, στο Ζέεφελντ συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία των ερυθρολεύκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει από την Κυριακή άλλους τρεις παίκτες στη διάθεση του καθώς οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Ευαγγέλου θα βρίσκονται στο Ζέεφελντ για να μπουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Και οι τρεις ως γνωστόν έχουν υπογράψει στον Ολυμπιακό απλά περίμεναν να φύγει ο Ιούνιος που λήγουν τα συμβόλαια με τις προηγούμενες ομάδες τους ώστε από 1η Ιουλίου να μπορούν να ξεκινήσουν προετοιμασία με τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ