Κατρακύλα του ΠΑΟΚ και επισήμως!

Κατρακύλα του ΠΑΟΚ και επισήμως!

Με βίντεο που αποδεικνύει ότι το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής χτύπησε τον Γκαρθία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισήμως προσπαθεί να τρελάνει όλη την χώρα αναφέροντας πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός με ειρωνείες για τον Ισπανό προπονητή!

Πέρασαν τρεις μέρες από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα για να αντιδράσει με τον επίσημο τρόπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της σελίδας της στο facebook ειρωνευόμενη τον Ισπανό προπονητή!

Με βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο μάλιστα δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής η ομάδα της Θεσσαλονίκης αμφισβητεί αυτό που μπορούν να δουν άπαντες! Και όχι μόνο αποδεικνύει ότι ο Γκαρθία χτυπήθηκε από το ρολό χαρτιού καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως τον βρήκε στο πρόσωπο αλλά καταρρίπτει συνάμα και το «αφήγημα» του τελετουργικού με τα χαρτάκια που ανέφεραν από τον ΠΑΟΚ καθώς εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν τα χαρτάκια που πέταξαν οι οπαδοί κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει μόνο η εκτόξευση του ρολού χαρτιού απο τον ήδη συλληφθέντα οπαδό του ΠΑΟΚ, σεσημασμένο για θέματα αθλητικής βίας που ως εκ θαύματος πήρε εισιτήριο απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κεντρική θύρα όπου βρίσκονται και τα επίσημα!

Στο βίντεο, που έχει άλλωστε γίνει γνωστό από προχθές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει «κανένας τραυματισμός» παρότι το ίδιο το βίντεο την διαψεύδει πανηγυρικά!

Συνάμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την κατρακύλα που έχει πάρει από το βράδυ της Κυριακής ειρωνευόμενη τον Όσκαρ Γκαρθία με το hastag, pray for oscar!

Μετά τα όσα λοιπόν ανέφεραν τα «εξαπτέρυγα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε και επισήμως η ηθική κατάπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με ένα βίντεο που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζει!

Και όλα αυτά παρότι όλα τα ιατρικά πορίσματα, από το Διαβαλκανικό που νοσηλεύτηκε έως και την ιατροδικαστή της ΔΕΑΒ που εξέτασε τον Ισπανό προπονητή ανέφεραν ξεκάθαρα σωματική βλάβη. Ακόμη και ο γιατρός του αγώνα, ο γιατρός δηλαδή που δουλεύει στον ΠΑΟΚ και τις Ακαδημίες του, αναφέρει στην έκθεση του πως υπάρχει χτύπημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ