Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία!

Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία!

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία συνελήφθη, ενώ όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί.

Ένας 27χρονος φίλος του ΠΑΟΚ συνελήφθη από την αστυνομία για τη ρίψη του αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, που προκάλεσε την μη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που έχει να κάνει με τον αθλητικό νόμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οπαδός φέρεται να είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ, όταν είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Τέλος η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ενώ κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ