ΕΠΟ : Ούτε που νοιάζεται η γυναίκα του Καίσαρα;

ΕΠΟ : Ούτε που νοιάζεται η γυναίκα του Καίσαρα;

Στην προεκλογική εκστρατεία του Ευάγγελου Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ οι δύο λέξεις που επικρατούσαν στα «ταξίματά» του ήταν η «ισονομία» και η «ισότητα».

Σαν να έλεγε δηλαδή ότι αυτά τα «αγαθά» έλειπαν από την προηγούμενη διοίκηση (Γκιρτζίκη) και αυτός θα τα κατοχύρωνε, ώστε να υπάρξει και ένα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα για το οποίο πασχίζουν όλοι.

Ο Γραμμένος έγινε με ευκολία νέος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, συνοδευόμενος από τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη περί «συμπολίτη», ενώ κανείς σε αυτήν τη χώρα δεν ασχολήθηκε με την πρόσφατη δήλωση του Βίκτωρα Μητρόπουλου, σύμφωνα με την οποία «δόθηκαν έξι εκατομμύρια ευρώ για τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΟ».

Ακόμη και αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι ο Γραμμένος είναι ο νέος  ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει την έγκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με ότι αυτό συνεπάγεται, θα περίμενε κανείς στις πρώτες ημέρες της θητείας του να τηρήσει τουλάχιστον τα προσχήματα.

Εντάξει, για τα λάθη της διαιτησίας η συζήτηση είναι διαχρονική και δεν θα τελειώσει ποτέ, όποιος κι αν είναι πρόεδρος, αλλά από κει και πέρα οι πρώτες ενέργειες του Γραμμένου, ως ηγέτης της ΕΠΟ, είναι να πάρει την Εθνική Ελλάδος από το Καραϊσκάκη, αν και διαφωνούν οι περισσότεροι από τους διεθνείς, ενώ αμφισβητήθηκε και η παραμονή στον πάγκο του Σκίμπε, τον οποίο τον θέλουν οι πιο παλιοί παίκτες.

Για όλα αυτά μπορεί να υπάρχει εξήγηση ή αν προτιμάτε η «άλλη άποψη», όμως το να ορίσει το ξενοδοχείο που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ως τόπο συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, αυτό είναι κάτι που ξεπερνά τα όρια και δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς τη σκοπιμότητα της απόφασης. Όταν σε κυνηγάει η καχυποψία, λόγω του συμπολίτη, τότε εσύ αντί να κάνεις κάτι, ώστε να δείξεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, φροντίζεις να το επιβεβαιώνεις κιόλας με τον πιο πειστικό τρόπο;

Ούτε που νοιάζεται δηλαδή η γυναίκα του Καίσαρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση για τα όσα της καταμαρτυρούν, αλλά το κάνει και βούκινο; Και τι να κρύβει αυτή η κίνηση; Αλαζονεία (από τόσο νωρίς;) ή απλή απερισκεψία; Ό,τι κι αν συμβαίνει ο Γραμμένος χάνει με τη σέντρα τα όποια ελαφρυντικά του και βαδίζει σε ένα δρόμο, αγνοώντας τη σχετική πινακίδα που τον προειδοποιεί για το αδιέξοδο.

Η Εθνική ομάδα μπορεί στην παρούσα φάση να βρίσκεται σε απραξία, αλλά το πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει από εδώ και πέρα τον οποιονδήποτε για τη γνησιότητα των προθέσεών του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ