Δ.Σ της ΕΠΟ : Έλα στο Makedonia Palace. Φέρε και το μαγιό σου…

Δ.Σ της ΕΠΟ : Έλα στο Makedonia Palace. Φέρε και το μαγιό σου…

Στο πάρτι της εξυγίανσης ο πρόεδρος Γραμμένος βάζει τον ρυθμό, οι σύμβουλοι τις γραμματείς και ο Ιβάν τον χώρο. Αυτά είναι συμβούλια.

Ξεκαθαρίζω για να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις (αν και είναι γνωστό πως είμαι από τους πρώτους γραμμένος στο κίνημα Γραμμένου). Εγώ είμαι υπέρ 100%. Έτσι πρέπει και ταιριάζει, σε εκείνους που με λεπτότητα φέρνουν το νέο, την πρόοδο, τον πολιτισμό και την ισονομία, στο βλαχομπαρόκ ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα Δ.Σ της ΕΠΟ πρέπει να είναι γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό. Όχι σαν τα… Χριστούγεννα γιατί δεν είναι σωστό να προκαλούμε, αλλά έστω σαν τα Θεοφάνια μιας και πεφωτισμένοι πλέον κρατούν τα ηνία της ηρωικής ομοσπονδίας.

Να φοράνε οι σύμβουλοι τα «καλά τους», να ντύνουν στην πένα και τις εστεμμένες γραμματείς τους που διόλου τυχαία επιλέχθηκαν στους ρόλους τους. Να είναι άπαντες συντονισμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας (αλήθεια τον Lakis Gavalas δεν τον προσέλαβαν ακόμη;) αλλά και της τεχνολογίας, και τέλος πάντων να προκύπτει μια ενδιαφέρουσα ισορροπία. Αισθητική, κομψότητα, τεχνολογία, τεχνοκρατία. Σαν έργο τέχνης.

Και γιατί όχι (πρόταση κάνω, με το θάρρος και τον ενθουσιασμό που μου δίνει η περίσταση) να μην έχει και ένα υπερβατικό η διαδικασία. Ένα κάτι που θα το πάρει το Συμβούλιο και θα το… απογειώσει. Στο τέλος της συνεδρίας, να μένουν με τα μαγιό οι καλύτεροι, οι πιο άξιοι (και οι… γραμματείς, δεν κάνουμε εξαιρέσεις) και να βουτάνε να πιάσουν τον σταυρό! Αυτόν που είχε καρφωμένο πάνω του, το ποδόσφαιρο μέχρι επιτέλους να έρθει η νέα διοίκηση και να αλλάξει τα πάντα.

Συμβολικό, αθλητικό, «πιασάρικο» αρκεί φυσικά να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Όσο το επεξεργάζομαι, μα την Μις Πελοπόννησο, δεν είναι κακή η ιδέα μου. Και ίσως τελικά να μην το σκέφτηκα μόνο εγώ. Μπορεί αυτή να είναι η αιτία που το Συμβούλιο τη Δευτέρα θα γίνει στο περίφημο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE». Στο… Μαρακανά των ξενοδοχείων.
Και τη θάλασσα του έχει δίπλα, και τις σούπερ πισινές του αν ο καιρός τολμήσει κάνει τα τερτίπια του.

Ναι, το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE» της Θεσσαλονίκης. Τι να κάνουμε να το φέρουμε στην Αθήνα, για να μην έχουν να λένε ότι έτυχε να είναι διαχειριστής του ο Ιβάν Σαββίδης; Ας το αγόραζε άλλος.

Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό.

Α, και για να τους προλάβουμε τους –φαρμακόστομους- φίλους μας που με το ζόρι να στήσουν κανά παρτάκι στα «Ποσειδώνια» προσπαθώντας να μας πείσουν ότι κρατούν τα ηνία της διασκέδασης. Φυσικά, αυτό εννοούσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όταν έλεγε πως «ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι δικός μας». Πελάτης στο ξενοδοχείο μας, εννοούσε. Τι φανταστήκατε δηλαδή;

Πελάτης ή έστω φιλοξενούμενος. Αυτό το τελευταίο, δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ποιος πληρώνει, αν πληρώνει, τι αντάλλαγμα προσφέρει αν δεν πληρώνει κλπ. Αλλά ποιος ασχολείται με λεπτομέρειες. Σημασία έχει να γίνει το ΔΣ σε περιβάλλον ανάλογο της περίστασης. Να έχουμε επιτέλους αυτό που δεν αγγίξαμε ποτέ. Αυτό που απλόχερα χαρίζει η εξυγίανση. Την τελειότητα.

Μακάρι μάλιστα (ναι, και δεύτερη πρόταση ρίχνω) να μπορούσε να παραστεί τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Βασιλειάδης. Μακάρι να είναι εκεί, ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός Κοντονής που έδωσε μάχη για να έρθει το νέο, το υγιές, το πεφωτισμένο. Με τόσο κόσμο όμως στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE» δεν θα βρίσκει δωμάτιο ούτε… Υπουργός. Τι νομίζουν τα γατάκια, πως είναι όλοι Καμμένος.

Αξιοκρατία, κύριοι. Συντονιστείτε επιτέλους με τις επιταγές της εποχής!

ΥΓ. Εννοείτε πως το καλοκαιρινό ΔΣ θα γίνει Mykonossssssssss! Αρκεί ο «εκλεκτός» να έχει –προλάβει να – κάνει μέχρι τότε κάποια αγορά και εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ