Ο Θρύλος του Μαρτίνς, του Λάζαρου και του… Ποντένσε

Ο Θρύλος του Μαρτίνς, του Λάζαρου και του… Ποντένσε

Πρώτο «ξεμούδιασμα» για τους «ερυθρόλευκους» και πρώτη εικόνα από Μαρτίνς με τα καλύτερα να έρχονται με την άφιξη Λάζαρου (αλλά και Φέτφα, Ευαγγέλου) στο Ζέεφελντ και την επικείμενη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ.

Πρώτο φιλικό σε λίγες ώρες για τον Ολυμπιακό με το ενδιαφέρον να στρέφεται βεβαίως στον Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί από τον Απρίλιο ο Πορτογάλος να έχει ουσιαστικά αναλάβει τα ηνία των ερυθρολεύκων όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε στον πάγκο της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μια πρώτη, μικρή σίγουρα, γεύση από τον Ολυμπιακό που έχει στο μυαλό του θα την πάρουμε. Μιλάμε όμως για ένα φιλικό που έχει τον χαρακτήρα του «ξεμουδιάσματος» και της ευκαιρίας για αρκετούς ποδοσφαιριστές που περνάνε από «εξετάσεις» να δείξουν πράγματα.

Τα καλοκαιρινά φιλικά άλλωστε δεν προσφέρονται για πολλά-πολλά, είναι απλά για να δει στοιχεία ο προπονητής που πρέπει να βελτιώσει. Ειδικά όταν μιλάμε για νέο προπονητή σε μια νέα ομάδα που δημιουργείται τότε για να μπορέσουμε να «ανασύρουμε» το κλισέ «έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα» θα πρέπει να κυλήσει αρκετός χρόνος ακόμη.

Όπως και να έχει πάντως το φιλικό απέναντι στην γνώριμη Βάτενς, ομάδα χαμηλής δυναμικής του Αυστριακού ποδοσφαίρου, θα μας βάλει σε ποδοσφαιρικούς ερυθρόλευκους ρυθμούς.

Μια πρώτη εικόνα από τον Γκερέρο και τον Καμάρα, η επιστροφή των Γιαννιώτη, Τσιμίκα, η συμμετοχή του Μάνου που μέχρι τώρα εντυπωσιάζει στην προετοιμασία αλλά και η ποδοσφαιρική λογική του Μαρτίνς είναι κάποια από τα στοιχεία που περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Γίνεται εύκολα κατανοητό πως για να δούμε τον Θρύλο του Μαρτίνς θα πρέπει να περιμένει αρκετά ακόμη.

Την Κυριακή άλλωστε στο Ζέεφελντ θα βρίσκονται και οι Λάζαρος, Φέτφα και Ευαγγέλου με τον πρώτο αναμφίβολα να θεωρείται ένα από τα βασικά «χαρτιά» του νέου Ολυμπιακού. Η είσοδος των τριών Ελλήνων στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ανεβάσει για τα καλά το επίπεδο και τον ανταγωνισμό, θα δρομολογήσει ακόμη πιο ουσιαστικά τα πλάνα του Μαρτίνς, για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Ο νέος Ολυμπιακός μέρα με την μέρα θα παίρνει «μορφή» και ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορεί να δουλεύει όλο και πιο εντατικά με βασικά «εργαλεία» της ομάδας του στα χέρια του.

Ο Θρύλος του Μαρτίνς, ο Θρύλος του Λάζαρου και βεβαίως αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν και ο Θρύλος του Ποντένσε, η μεταγραφή του οποίου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα, όπως μας επιβεβαίωσαν και οι Πορτογάλοι, αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα.

Στις μεταγραφές βεβαίως πάντα πρέπει να «κρατάς μικρό καλάθι» έως τις ανακοινώσεις όμως είναι δεδομένο πως το θέμα του 22χρονο Πορτογάλου εξτρέμ προχωρά στον δρόμο που θέλει ο Ολυμπιακός με την συγκρατημένη αισιοδοξία πως σύντομα θα έχει κλείσει θετικά.

Η πρώτη λοιπόν «γεύση» από Ολυμπιακό έρχεται σε λίγες ώρες, ανάμεσα στο μεγάλο ντέρμπι του Μουντιάλ με Γαλλία και Αργεντινή, τα καλύτερα όμως για τον σύλλογο και για τα συμπεράσματα είναι στα προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ