Αυτοί θα σε κάνουν να κλάψεις μέσα στο σπίτι σου

Αυτοί θα σε κάνουν να κλάψεις μέσα στο σπίτι σου

Μπορεί να στάθηκες τυχερή με το γκολ του Λάζαρου στις καθυστερήσεις, όμως στις 12 Μαΐου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα σε κάνουν να κλάψεις από λύπη. Αυτό το τρόπαιο θα το πάρουν μέσα στο σπίτι σου, για τον πρόεδρο τους, αλλά και για τον κόσμο τους.

Σε 22 ημέρες θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και το κλίμα άρχισε σιγά – σιγά να ζεσταίνετε. Τα πρώτα κείμενα και οι πρώτες δηλώσεις έχουν αρχίσει να γράφονται και να παρουσιάζονται στο κοινό τον δύο ομάδων. Οι ασπρόμαυροι σ’ αυτούς τους δύο μαρτυρικούς μήνες, (με αφορμή τα όσα έχουν γίνει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) κατάφεραν και βρήκαν το κουράγιο φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου παίζοντας απλό και όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν τεράστιο κίνητρο να στεφθούν κυπελλούχοι απέναντι στην ΑΕΚ, την πιο μουλωχτή ομάδα που της χαρίζουν το Πρωτάθλημα, κλέβοντάς το από τον Δικέφαλο του Βορρά. Ναι είναι θέμα εκδίκησης γιατί όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται πως τους έχουν κλέψει τον ιδρώτα τους. Οι ασπρόμαυροι θέλουν ν’ αποδείξουν μεγαλοπρεπώς ποια είναι η ανώτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κι ακόμη ότι η τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, αν δεν αλλάξουν οι αποφάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ, θα είναι κάλπικη.

Σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, από το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου μέχρι προχθές δείχνει να βρίσκεται σε μια αγωνιστική φθορά. Βαδίζει κυρίως με τον παράγοντα τύχη, γιατί όσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Λάζαρος αν τον βάλουμε να ξανά δοκιμάσει να πετύχει γκολ με τον ίδιο τρόπο δεν θα ευστοχήσει ούτε μια. Κι ενώ ήταν όλοι έτοιμοι να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι και κάποιοι άλλοι να βάλουν ακόμα και τα κλάματα, το γκολ του Χριστοδουλόπουλο, τους έδωσε το δικαίωμα να κάνουν όνειρα ακόμα και για νταμπλ. Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν η Λάρισα ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

Είναι αλήθεια επίσης, αυτό που γράφτηκε από to10.gr πως ο ΠΑΟΚτσής δεν ήθελε το βυσσινί αλογάκι, αλλά την ΑΕΚ στον τελικό. Την ήθελε για ένα και μοναδικό λόγο. Γιατί πιστεύει πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στις 12 Μαΐου θα καταθέσει τα εσώψυχά για να ξεφτιλίσει αγωνιστικά τους τρομαγμένους και να φέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο στον Βορρά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική τόσο στο θέμα του διαιτητή του τελικού όσο και στο θέμα με τα εισιτήρια. Το όνομα του Παπαπέτρου είναι ίσως αυτή την στιγμή το επικρατέστερο για να σφυρίξει τον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ