Έβαλε τη σφραγίδα του στον τίτλο, να βάλει και υπογραφή στο νέο συμβόλαιο

Έβαλε τη σφραγίδα του στον τίτλο, να βάλει και υπογραφή στο νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ πήρε -όπως αναμενόταν- τη νίκη στα Περιβόλια, ο τίτλος βρίσκεται καθοδόν για Νέα Φιλαδέλφεια, όμως το θέμα που «καίει» έχει ονοματεπώνυμο: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Θα ξεκινήσω κατευθείαν από το ζητούμενο, αφήνοντας στην άκρη τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά ως αποτέλεσμα. Όχι διότι δεν ήταν σημαντικό. Κάθε άλλο. Μιλάμε για μια νίκη που «κλειδώνει» τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος για την ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια, αφού πλέον αυτή η κούπα δεν γίνεται να χαθεί. Ότι κι αν δηλώνει ο Λουτσέσκου, ότι ώρα κι αν αποφασίσει ο… Σκουτέρης. Το πρωτάθλημα πάει στην ομάδα που όπως σωστά είπε ο Χιμένεθ, δεν της χαρίστηκε τίποτα και χρειάστηκε να ιδρώσει ή ακόμα και να ματώσει για κάθε βαθμό που κατέκτησε.

Η νίκη περνά σε δεύτερο πλάνο απλά και μόνο γιατί δεν γινόταν να μην έρθει. Η ΑΕΚ δεν γινόταν να γκελάρει απέναντι στον Πλατανιά, που αν και υποβιβασμένος, έκανε ότι μπορούσε για τον βαθμό. Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως θα έπρεπε να κάτσει να χάσει, όμως ο τρόπος που προσέγγισε το ματς ήταν κάπως… κουλός. Χωρίς να χρειαστεί περισσότερη ανάλυση το παραπάνω.

Περνάω λοιπόν στο ζουμί που δεν είναι άλλο από την παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Αυτό είναι το θέμα που «καίει» τον κόσμο τις ημέρες και αυτό που όπως φαίνεται, απασχολεί και την Ένωση. Ο MVP της ΑΕΚ αλλά και συνολικά του φετινού πρωταθλήματος, επιθυμεί και δικαιούται θα συμπληρώσω εγώ, μια νέα συμφωνία. Ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και κυρίως, μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Με το τελευταίο στοιχείο να είναι μάλιστα και το πιο σημαντικό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Τα παραπάνω ο Λάζαρος τα αξίζει και με το παραπάνω. Αποτελεί τον φετινό ηγέτη του Δικεφάλου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με μεγάλα ματς, με τεράστια γκολ και με κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα. Στοιχεία που έχει αναγνωρίσει και ο κόσμος, με τον οποίος ο διεθνής άσος έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση. Μια σχέση που επιθυμεί να συνεχιστεί.

Βεβαίως και η ΑΕΚ έχει προσφέρει πολλά στον Χριστοδουλόπουλο, σε αυτή την διετία που του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθεί και να γίνει ο γνωστός… Λάζαρος. Και οι δύο πλευρές, δείχνουν πως θέλουν τα ίδια πράγματα. Οπότε αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Ώστε ο Χριστοδουλόπουλος να παραμείνει στην ομάδα όχι με την ενεργοποίηση της οψιόν που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο, αλλά με μια συμφωνία που θα καλύπτει απόλυτα και τον ίδιο. Προκειμένου να είναι το ίδιο «φτιαγμένος» με φέτος και τη νέα σεζόν. Στην οποία ο ρόλος του, αναμένεται να είναι αντίστοιχος με τον φετινό. Ή «σφραγίδα» του στην κατάκτηση του τίτλου μπήκε ήδη και μάλιστα φαρδιά-πλατιά. Αυτό που μένει τώρα είναι να μπει και η υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ