ΑΕΚ : Τα είπαν, δεν συμφώνησαν και θα τα ξαναπούν με Χριστοδουλόπουλο

ΑΕΚ : Τα είπαν, δεν συμφώνησαν και θα τα ξαναπούν με Χριστοδουλόπουλο

Το νυν συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου δεν υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ ετησίως. Ο παίκτης θέλει να ανανεώσει με καλύτερες αποδοχές για την επόμενη σεζόν και ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Θέμα Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου άνοιξε και ουσιαστικά πλέον στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας ακραίος όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια. Όπως όλοι γνωρίζουν η οψιόν σε αυτά τα συμβόλαια μπορεί να «σπάσει» αν δεν υπάρχει από κοινού συμφωνία.

Η περίπτωση του διεθνή και πάλι μεσοεπιθετικού θυμίζει αυτή του Ντίντακ Βιλά. Αν ο Χριστοδουλόπουλος αποφασίσει να το τραβήξει θα μπλέξει σε έναν περίεργο δικαστικό αγώνα με άγνωστες προεκτάσεις.

Η ουσία είναι ότι ο 31χρονος επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ θέλει από την πλευρά της να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Το τρέχον συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου δεν υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ ετησίως. Ο παίκτης θέλει να ανανεώσει με καλύτερες αποδοχές για την επόμενη σεζόν και ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της -και δη ο Δημήτρης Μελίσσανίδης- θέλει ο παίκτης να σεβαστεί την υπογραφή που έχει βάλει στην υπάρχουσα συμφωνία για την επόμενη σεζόν (όπου προβλέπονται αποδοχές ύψους 320.000 ευρώ) και μετά να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Χριστοδουλόπουλο έχουν ήδη γίνει συζητήσεις -τα είπαν μάλιστα «Τίγρης» και παίκτης προ ημερών- αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία. Για τον παίκτη φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον -σε φιλολογικό επίπεδο τουλάχιστον- τόσο από την Ελλάδα όσο και από ομάδες του εξωτερικού.

Το δεδομένο που υπάρχει είναι ότι μετά το ματς με τον Πλατανιά, θα υπάρξει και νέο ραντεβού για να κλείσει το θέμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ