ΠΑΟΚ : Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει Αζεβέδο θα μυρίσει

ΠΑΟΚ : Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει Αζεβέδο θα μυρίσει

Τον Φλεβάρη θα δουν για πρώτη φορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον Αζεβέδο ν' αγωνίζεται την στιγμή που στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα μεταγραφικά τους αποκτήματα.

Άλλη μια νίκη για τον Δικέφαλο, άλλος ένας τελικός κερδισμένος στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα ορισμένα από τα βαριά του όπλα, όπως οι Βιερίνια, Μάτος, Κάμπος και Πέλκας. Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να φτάσουν στην όγδοη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσουν μέχρι τα μεγάλα ντέρμπι, ισοφαρίζοντας το περυσινό ρεκόρ τους με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο.

Αυτό που κρατάμε από την σημερινή αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι ο Κάμπος σκόραρε ξανά, αλλά και το μηδέν στην άμυνα του. Αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε είναι πως ούτε σ’ αυτό το ματς μπόρεσε να σπάσει την αφλογιστία μακριά από την Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς. Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι συμπαίκτες του που δεν τον τροφοδότησαν με πάσες.

Πάμε τώρα στα όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου που τρέλανε όλη την Θεσσαλονίκη όταν μίλησε για τον Αζεβέδο. Υπομονή, ζήτησε ο Ρουμάνος τεχνικός από τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ όταν τέθηκε το ερώτημα πότε θα είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ο Δικέφαλος, πήρε έναν παίκτη ο οποίος θα είναι ουσιαστικά έτοιμος σ’ ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν αυτό ήταν το πλάνο σας, τότε να το χαίρεστε. Από την στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται χωρίς αριστερό μπακ εδώ και δύο μήνες και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για άλλες 3 με 4 εβδομάδες, τότε γιατί τρελαθήκατε να πάρετε τον Αζεβέδο και όχι έναν άλλο ποδοσφαιριστή πιο έτοιμο;

Όταν μια ομάδα καίγεται ν’ αποκτήσει έναν παίκτη, το κάνει για να τον έχει άμεσα στην διάθεσή της. Ο Βραζιλιάνος θα χάσει μια σειρά από παιχνίδια που θα τον βοηθούσαν για να βρει ρυθμό, να μάθει τους συμπαίκτες του, αλλά και το DNA της ομάδας του. Και τον Μαρσέλο να παίρνατε τώρα πάλι τα ίδια θα έγραφα, γιατί εμείς δεν τα λέμε τώρα που τα ακούσαμε από το στόμα του προπονητή, αλλά από την πρώτη ημέρα που τέθηκε το ερώτημα Χουλτ ή Αζεβέδο.

Μπορεί ο 32χρονος αμυντικός να κάνει παπάδες όταν θα μπει και θα παίξει. Να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο, αλλά αν είναι να βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον τίτλο να έχει κριθεί τότε να τον βράσω τον σχεδιασμό σας. Η ομάδα παίζει με λύσεις έκτακτης ανάγκης με τους Βιερίνια και Κρέσπο να προσπαθούν κάθε Κυριακή να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.

Κατάληψη έκανε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, όπου πανηγύρισε στο τέλος μαζί με τους παίκτες άλλη μια νίκη. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Για πρώτη φορά φέτος ακούστηκε το σύνθημα «πω πω λαός και τι ομάδα…», κάτι που είχε να γίνει από την περσινή χρόνια με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ