Παναθηναϊκός : Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι η βάση για το Athens Alive, προτείνει η Κυβέρνηση

Παναθηναϊκός : Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι η βάση για το Athens Alive, προτείνει η Κυβέρνηση

Με βασικό πυλώνα το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα υλοποιηθεί το πρότζεκτ για το Athens Alive, όπως θα προτείνει η Κυβέρνηση.

Δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ η κοινοπραξία που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως γνωστοποίησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Redstone που είναι μέλος του κονσόρτσιουμ του «Athens Alive».

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι σε συζητήσεις με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το μέλλον της ΠΑΕ. Με βάση το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση θεωρεί πως το «Athens Alive» μπορεί να υλοποιηθεί και χωρίς το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο ΟΑΚΑ.

Στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να έχουν συνάντηση με τον Γιαννακόπουλο την προσεχή εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν για τα τρέχοντα δεδομένα στον Παναθηναϊκό και να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στο μέλλον, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Η σκέψη της κυβέρνησης είναι πως δίχως το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί πιο σύντομα και πως η βάση θα είναι το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έχει ζητήσει την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Το σίγουρο είναι πως για την πρόθεση της κυβέρνησης θα πρέπει να γνωστοποιηθεί η απάντηση του Γιαννακόπουλου, όπως φυσικά και των διεθνών εταιριών που συσχετίζονται με την κοινοπραξία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ