Redstone : «Ενδιαφέρεται ακόμα για τον Παναθηναϊκό το Athens Alive»

Redstone : «Ενδιαφέρεται ακόμα για τον Παναθηναϊκό το Athens Alive»

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone, η οποία είναι μέλος της κοινοπραξίας του «Athens Alive» επεσήμανε ότι παραμένει το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και πως περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, με γραπτή του δήλωση στην εφημερίδα Live Sport μίλησε για τις επαφές που υπάρχουν με την ελληνική κυβέρνηση για το πρότζεκτ του Athens Alive, επισημαίνοντας ότι δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα, η αναφορά του Μαρκ Αλεξάντερ αναφέρει: «Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όρμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες.

Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι φυσικά: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ