H ιστορία μιας κατασκευασμένης δίωξης

H ιστορία μιας κατασκευασμένης δίωξης

Το επικοινωνιακό μπαράζ από συγκεκριμένα ΜΜΕ δεν ακυρώνει την απλή πραγματικότητα. Η δίωξη του Μαρινάκη από την Τζίβα είναι κατασκευσμένη και αποτέλεσμα πίεσης συγκεκριμένων κέντρων.

Στοιχεία δεν υπάρχουν, παρά μόνο πολιτική βούληση για ομηρία του Μαρινάκη και για προσπάθεια να συγκαλυφθεί επικοινωνιακά η επικείμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Ένα διεφθαρμένο σύστημα που μοιράζει στη ζούγκλα μπανάνες για μαϊμούδες. Ένα σύστημα που ντιλάρει τα πάντα και είναι διαθέσιμο να θέσει σε ομηρία οποιονδήποτε για να έχει πολιτικά αλλά και οικονομικά οφέλη.

Βγήκαν κιόλας καταδίκες από γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ. Για μια υπόθεση για την οποία όλοι ξέρουν ότι στοιχεία δεν υπάρχουν. Μόνο «αφηγήματα» κατασκευασμένα που συνδέουν άσχετα μεταξύ τους στοιχεία. Για να συντηρηθεί μια κατάσταση δικαστικής ομηρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Για να κάνουν τα παιχνίδια τους συγκεκριμένα κέντρα μέσα στην κυβέρνηση. Και για να σηκωθεί σκόνη που θα συσκοτίσει κάπως την επικείμενη ανακοίνωση των ποινών για τον ΠΑΟΚ και για τον Ιβάν Σαββίδη. Ενα διεφθαρμένο σύστημα πολιτικού χειρισμού που δεν έχει πρόβλημα να δημιουργεί ακόμα και Μακεδονικό ζήτημα για να διαχειριστεί άλλα προβλήματα. Η συμπεριφορά μιας επίμονης εισαγγελέως που επηρεάζεται από τη σύντροφο του υπουργού δικαιοσύνης. Μια επίμονη εισαγγελέας που θα μπορούσε να ελεγχθεί ακόμα και για την ιδιόμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με έναν ανακριτικό υπάλληλο του λιμενικού σώματος.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της προαναγγελθείσας (στημένης) δίωξης του Μαρινάκη

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ