Δυο εκατομμύρια εμπόδια…

Δυο εκατομμύρια εμπόδια…

Η ρήτρα της Μπόκα που ανεβάζει τον πήχη της Λας Πάλμας στην πώληση του Αραούχο.

Πολύ παιχνίδι γίνεται τις τελευταίες μέρες στα ισπανικά ΜΜΕ σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Η Λας Πάλμας φέρεται να έχει λάβει πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα των ΗΠΑ για την πώληση του, ενώ και σύλλογος των ΗΑΕ τον διεκδικεί.

Άλλοι χαρακτηρίζουν αυτές τις διαρροές ως κινήσεις τακτικής της ισπανικής ομάδας για να εμφανιστεί δυνατή στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Σας έχουμε ενημερώσει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο προσωπικό πρόβλημα που απομακρύνει τον 26χρονο επιθετικό από την πρωταθλήτρια ενώ σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μια ακόμα άγνωστη πτυχή.

Άπαντες γνωρίζουν ότι η προηγούμενη του ομάδα, η Μπόκα Τζούνιορς έχει διατηρήσει ένα ποσοστό στην μελλοντική πώληση του Αραούχο και αυτό είναι ένα επιπρόσθετο εμπόδιο στην ΑΕΚ αφού αυξάνει σημαντικά το ποσό που ζητάει η Λας Πάλμας. Ποιο είναι αυτό το ποσοστό;

Λάθος! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Αργεντίνοι δεν έχουν βάλει ποσοστό αλλά ένα νούμερο! Στο συμβόλαιο μεταξύ των δυο ομάδων αναφέρεται ότι στην περίπτωση πώλησης του Αραούχο από την Λας Πάλμας, η Μπόκα Τζούνιορς θα βάλει στα ταμεία της ότι και να γίνει δυο εκατομμύρια δολάρια. Γιατί συνέβη αυτό;

Πολύ απλά οι άνθρωποι της Μπόκα φοβούνται ότι ο Αραούχο μπορεί να πωληθεί σε ομάδα του κόλπου για οκταψήφιο ποσό αλλά το μεγαλύτερο μέρος να δοθεί μπροστά και στα συμβόλαια να εμφανιστεί ένα πολύ μικρό νούμερο για φορολογικούς λόγους. Έτσι, το ποσοστό της Μπόκα να της αποφέρει… ψίχουλα μπροστά στο αληθινό ποσό της συναλλαγής. Αντίθετα το φιξ ποσό που έχει μπει τώρα της εγγυάται δυο εκατομμύρια σε κάθε περίπτωση.

Καταλαβαίνεται ότι για να βγάλει κέρδος η Λας Πάλμας θα πρέπει να πουλήσει αρκετά πάνω από τα πέντε εκατομμύρια και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ