Οι L.A. Galaxy την πρόταση για Αραούχο!

Οι L.A. Galaxy την πρόταση για Αραούχο!

Η ομάδα τους Λος Άντζελες κατέθεσε την προσφορά ύψους 10 εκ. ευρώ στην Λας Πάλμας.

Όπως έκαναν γνωστό τα Μέσα της Ισπανίας τις προηγούμενες μέρες, η Λας Πάλμας απέρριψε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, από ομάδα του MLS. Σήμερα, ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, αποκάλυψε μέσω twitter πως ο σύλλογος που κατέθεσε αυτή την προσφορά ήταν οι L.A. Galaxy! Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Χιμένεθ, ο σύλλογος του L.A. είναι πιθανό να επανέλθει για τον Αργεντινό φορ, με μια ακόμα υψηλότερη πρόταση. Μήπως έτσι πείσει την Λας Πάλμας να τον παραχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εν λόγω πρόταση δεν έφτασε ποτέ στη μεριά του παίκτη, καθώς έγινε απευθείας στην ισπανική ομάδα. Με τον Αραούχο να μην έχει γνώση δηλαδή για το ζεστό ενδιαφέρον των Galaxy για την απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές πάντως πως η παραμονή του Αραούχο στην Ελλάδα μοιάζει δύσκολη για την ΑΕΚ. Αφού έπειτα από τη σεζόν που πραγματοποιεί στη χώρα μας, ο Αργεντινός φορ θα έχει δεδομένα μπόλικες προτάσεις για το μέλλον του. Που θα φτάνουν μάλιστα σε οικονομικά μεγέθη που η Ένωση δεν μπορεί να πλησιάσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει από πλευράς ΑΕΚ κίνηση για την παραμονή του Αραούχο στην Ελλάδα. Με τους Κιτρινόμαυρους να προσπαθούν με τα δικά τους «όπλα» την συγκεκριμένη υπόθεση. Έχοντας ως βασικότερο την επιθυμία του «Τσίνο» να συνεχίσει στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ