«Με σκορ 1-0 δεν βγαίνουμε»!

«Με σκορ 1-0 δεν βγαίνουμε»!

Ο «Παράγκας» αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε (και δεν γράφτηκε) στα αποδυτήρια της Τούμπας και την ατάκα-φωτιά που φέρεται να είπε ο Λυσάνδρου στον Κομίνη.

Διάβασα με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του συντρόφου Πεντακοσάρικου, για τις δηλώσεις Χιμένεθ στην Ισπανία και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει η νομική ομάδα του ΠΑΟΚ, να τις αξιοποιήσει. Λογικό και απολύτως κατανοητό. Και μιας και ο ΠΑΟΚ τούτες τις ώρες είναι στα σχοινιά και εγώ είμαι φιλεύσπλαχνος, ως εκεί που δεν παίρνει, λέω να τους κάνω ένα δωράκι από όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους, αλλά που εκείνοι «ημι-λιπόθυμοι» δεν τα πήραν χαμπάρι.

Ορθώς πάνε στην καρμανιόλα με όσα έκαναν, αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο όντως δεν φταίνε. Για το καθεστώς με το οποίο πήρε την απόφαση -αυτή η μαυρόγατα- ο Κομίνης για την οριστική διακοπή του αγώνα. Για όσα δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα, γιατί δεν είχε… μελάνι. Ο υπολογιστής του…

Ο Κομίνης λοιπόν έστειλε τον Στυλιάρα έξω στο γήπεδο για να δει τι κατάσταση υπάρχει και αν μπορεί το ματς να αρχίσει εκ νέου, μπας και τέλος πάντων καταφέρει και… τελειώσει. Ο τέταρτος τσέκαρε και επιστρέφοντας του είπε ότι όλα ήταν καλά. Σαββίδης δεν υπήρχε. Όχι στον αγωνιστικό χώρο. Γενικώς στο γήπεδο. Τον φυγάδευσαν οι δικοί του για να μην συλληφθεί. Δεν υπήρχαν επίσης και οι περισσότεροι στις κερκίδες, καθώς απογοητευμένοι από όσα έγιναν σηκώθηκαν να πάνε στα σπίτια τους. Για… ρομάντζο ήταν η Τούμπα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έτσι ο Κομίνης κάλεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και τους είπε: «Κύριοι, βγαίνουμε σε πέντε λεπτά».

Ο Λυσάνδρου της ΑΕΚ, λοιπόν, κυκλοφορεί ότι τον ρώτησε: «Ισχύει ότι το σκορ είναι 1-0 και μέτρησες το γκολ;». Ο διαιτητής έγνεψε καταφατικά (όπως έγραψε και στο φύλλο αγώνα, άλλωστε). Τότε λοιπόν ο εκπρόσωπος της Ένωσης λέγεται ότι απάντησε: «Με το σκορ στο 1-0 δεν βγαίνουμε» και στη συνέχεια ξεκίνησε το στόρι με τα υπόλοιπα, το πιστόλι κλπ.

Και όντως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βγήκαν. Αρνήθηκαν να συνεχίσουν τον αγώνα. Και εκείνοι δεν ήταν ο Ολυμπιακός, που είχε τον τραυματισμό του προπονητή του. Εκείνοι ήταν απλά συντονισμένοι με όσα είπε ο Πρόεδρος στο τηλέφωνο, και μαρτύρησε ο γίγαντας Μανόλο.

Τα υπόλοιπα στα ξεφτέρια του ΠΑΟΚ, και στην συμπληρωματική έκθεση αναμένεται να να υποβάλλει ο Κομίνης (όπως είχε ζητήσει και ο Αρετόπουλος από τον αθλητικό δικαστή). Ο Παράγκας είμαι άλλωστε, όχι ο Λυκουρέζος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ