Παναθηναϊκός : Ουζουνίδη ή… Ουζουνίδιτς;

Παναθηναϊκός : Ουζουνίδη ή… Ουζουνίδιτς;

Τι σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος για τον πάγκο και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Όταν στις καθυστερήσεις του 2017 ρίχναμε την «βόμβα» περί νέας κινητοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορηθήκαμε ότι ψάχναμε clicks. Πριν μερικές μέρες σας αποκαλύψαμε και το timing που θα γίνει η κίνηση.

Τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε για το τι έχει ακριβώς στο μυαλό του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για το τμήμα του ποδοσφαίρου, εφόσον ευοδωθούν οι νέες προσπάθειες που κάνει για την αγορά της εταιρίας. Δεν είναι καθόλου εύκολο αφού κάθε μέρα σκάνε νέα κανόνια και τα χρέη μεγαλώνουν. Ωστόσο εμφανίζεται αποφασισμένος…

Στο θέμα που καίει περισσότερο. Θα παραμείνει ή όχι ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν εφόσον αγοράσει την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Γιαννακόπουλος σε πρώτο χρόνο θέλει να βάλει ένα δικό του επιτελείο (γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, γενικό αρχηγό) έτσι ώστε η οποιαδήποτε μετάβαση από προπονητή σε προπονητή να γίνεται ομαλά και να μην επηρεάζεται το όλο σύστημα.

Ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ θα μπει αποφασισμένος να επενδύσει. Δεν θέλει να δει έναν Παναθηναϊκό κομπάρσο αλλά πρωταθλητή. Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από το άνοιγμα που θα κάνει για να αγοράσει την ομάδα και ίσως η πρώτη σεζόν να είναι μεταβατική. Δηλαδή να σπρώξει τα χρήματα για να κλείσουν όλες οι πληγές και σιγά σιγά να προσαρμοστεί στον ποδοσφαιρικό χώρο, να δει τι χρειάζεται βελτίωση και να επέμβει στην συνέχεια.

Στο μυαλό του είναι να πάρει έναν κορυφαίο προπονητή, αφού για αυτόν από εκεί ξεκινάει το χτίσιμο των πρωταθλητών. Όπως συνέβη με τον Ομπράντοβιτς και τώρα με τον Πασκουάλ. Θα κουβεντιάσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, του οποίου αναγνωρίζει το έργο, πιθανότατα θα κάνει συνάντηση και με τον Γιώργο Δώνη και θα δει τις εναλλακτικές του από την αγορά του εξωτερικού. Θα ζυγίσει προσεχτικά όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει. Ο Γιαννακόπουλος αρέσκεται να έχει τον τελευταίο λόγο και θέλει να βλέπει τον άλλο στα μάτια για να τον ψυχολογήσει αν του κάνει ή όχι.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή θα προσπαθήσει να κοπιάρει και πάλι το μπασκετικό του σύστημα. Δηλαδή θα πάρει έναν άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, όπως ο Μάνος Παπαδόπουλος στο μπάσκετ, για να κάνει όλη την προεργασία αλλά η τελευταία απόφαση θα είναι δική του.

Δεν του αρέσουν τα λάθη και να χάνει. Και δεν έχει πρόβλημα να απολύει κόσμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ