Παναθηναϊκός : Το timing του νέου «πράσινου» μεγαλομέτοχου

Παναθηναϊκός : Το timing του νέου «πράσινου» μεγαλομέτοχου

Γιατί η 31η Μαρτίου είναι ημερομηνία- σταθμός για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Παναθηναϊκού.

Φανταζόμαστε ότι τις τελευταίες μέρες διαβάζετε για τις δηλώσεις που καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές ενόψει της αδειοδότησης των ομάδων. Στην ουσία είναι ένα πιστοποιητικό τακτοποίησης οφειλών της ΠΑΕ προς το προσωπικό της αλλά και τις εταιρίες που συνεργάζεται.

Σε αυτό αναφέρεται το ποσό που οφείλει η κάθε ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές, προπονητές, ελληνικό Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και προς πάντες και θα πρέπει να εξασφαλίσει την υπογραφή του κάθε προσώπου που είχε συναλλαγή μαζί του το 2017.

Όμως εκεί δεν τελειώνει το θέμα. Σε πρώτο χρόνο δηλώνεται το χρέος και ύστερα ξεκινάει ο αγώνας δρόμου για την εξόφληση του η τον διακανονισμό του.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου η κάθε ομάδα πρέπει να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι έχουν ξοφλήσει ή έχουν διακανονίσει όλα τους τα χρέη για το 2017. Αλλιώς θα υπάρχουν σημαντικές κυρώσεις. Από υποβιβασμό αν δεν καταφέρει να αποδείξει ότι έχει πετύχει μείωση του χρέους της, έως απαγόρευση των μεταγραφών στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Τι σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό; Με αυτά τα δεδομένα και η επόμενη σεζόν θα είναι χωρίς αγωνιστικές φιλοδοξίες. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή κάποιος υποψήφιος επενδυτής να αναλάβει τους «πρασίνους» γνωρίζοντας ότι για ένα χρόνο απλά θα πρέπει να πληρώνει και να μην μπορεί να διεκδικήσει κάποιον τίτλο;

Όλα αυτά τα στοιχεία  σε συνδυασμό με την ομιλία του Κωνσταντίνου προς τους παίκτες και το προσωπικό, που φανερώνουν ροή χρημάτων, αποδεικνύουν ότι κάποιος κινείται για να προλάβει την ημερομηνία.

Όποιος και να είναι αυτός θα πρέπει να… φανερωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ