Στοίχημα : Τα «SOS» της αγωνιστικής

Στοίχημα : Τα «SOS» της αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ανεπηρέαστος από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και επικράτησε άνετα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη. Πειστική η εμφάνισή του ειδικά στο πρώτο μέρος και ο …καμμένος αστόχησε. Ο τζίρος της αναμέτρησης πλησίασε τα 140.000 ευρώ και δεν τα ξεπέρασε, γιατί αμέσως μετά το 0-3 αγορά των σημείων έκλεισε. Πλέον οι Θεσσαλονικείς […]

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ανεπηρέαστος από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και επικράτησε άνετα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη. Πειστική η εμφάνισή του ειδικά στο πρώτο μέρος και ο …καμμένος αστόχησε.

Ο τζίρος της αναμέτρησης πλησίασε τα 140.000 ευρώ και δεν τα ξεπέρασε, γιατί αμέσως μετά το 0-3 αγορά των σημείων έκλεισε.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και αυτή τη φορά η απόδοση του διπλού είναι μεν χαμηλή και σχεδόν εκτός πραγματικότητας για τη δυσκολία του αγώνα, αλλά δεν αγγίζει τα επίπεδα της πρόκλησης όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Στο 1,45 κυκλοφορεί μια μέρα πριν δημοσιευθεί το νέο κουπόνι.

Φυσιολογικές παρουσιάζονται οι τιμές στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, με εξαίρεση το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων». Ο άσος του Ολυμπιακού εμφανίζεται στο 1,33, απόδοση λογική αν ζυγίσουμε τη διαφορά που χωρίζει τα ρόστερ (και όχι μόνο) των δύο ομάδων, όμως πολύ μικρή για τα δεδομένα ενός ντέρμπι που συνήθως είναι γεμάτο αστάθμητους παράγοντες.

Στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα, διεξάγεται στη Ριζούπολη. Φαβορί με 1,95 ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Παναιτωλικό που ανεβαίνει στο 3,90. Η απόδοση αυτού του άσου κινείται ήδη και στο εξωτερικό.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε αρκετά να πούμε για κάθε παιχνίδι.

Ας δούμε όμως τα σημερινά πρώτα. Μια δυάδα έχουμε σε μια προσπάθεια να ρεφάρουμε τα χθεσινά.

Από τη Λάρισα στα Κανάρια Νησιά

Μια ματιά στο σημερινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Και η ΑΕΚ θα θέλει να τελειώνει την υπόθεση από σήμερα, όμως το ερώτημα είναι αν μπορεί με τόσο βαρύ πρόγραμμα που έχει βγάλει τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέμεινε από δυνάμεις τη Δευτέρα στο Περιστέρι. Να έχει ανακάμψει μέσα σε ελάχιστα 24ωρα. Έχοντας και το παράδειγμα της πρόσφατης αναμέτρησης που έδωσε με την ΑΕΛ σε επίπεδο πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο (0-0), περιμένουμε μικρό σκορ. Under 2,5 η επιλογή μας.

Ας ρισκάρουμε στα Κανάρια Νησιά. Η Λας Πάλμας μάχεται για την παραμονή της. Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρίνει αμέσως την αναμέτρηση, γιατί έπεται το ματς τίτλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία χθες έκανε επίδειξη ισχύος και θα έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση από τους Καταλανούς. Οι «μπλαουγκράνα» λοιπόν, περιμένουμε να μπουν δυναμικά και να εξασφαλίσουν τη νίκη από το πρώτο μέρος. Συνεπώς διπλό στο ημίχρονο και over 1,5 στα πρώτα 45 λεπτά. Ειδικά η δεύτερη επιλογή έχει και ωραία απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ