Επιμένει ο Τραμπ στην πολιτική του διαχωρισμού των οικογενειών

Επιμένει ο Τραμπ στην πολιτική του διαχωρισμού των οικογενειών

Την πολιτική του χωρισμού των οικογενειών μεταναστών, υπερασπίστηκε εκ νέου ο Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι είναι η μοναδική πιθανή επιλογή προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η παράτυπη μετανάστευση. «Δεν θέλω τα παιδιά να χωρίζονται από τους γονείς τους» υπογράμμισε, όμως «όταν συλλαμβάνετε τους γονείς που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι… […]

Την πολιτική του χωρισμού των οικογενειών μεταναστών, υπερασπίστηκε εκ νέου ο Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι είναι η μοναδική πιθανή επιλογή προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η παράτυπη μετανάστευση.

«Δεν θέλω τα παιδιά να χωρίζονται από τους γονείς τους» υπογράμμισε, όμως «όταν συλλαμβάνετε τους γονείς που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι… πρέπει να χωρίστουν τα παιδιά από τους γονείς», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επέμεινε στην ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον των διακινητών που «περιφρονούν το σύστημα», κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι είναι συνεργοί τους.

«Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να ξεχύνονται στη χώρα μας» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να έρθουν ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία και εμείς θέλουμε, εν τέλει, ένα σύστημα που τους αξίζει».

Κατηγόρησε εκ νέου τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για την κρίση, καθώς εμποδίζουν κάθε μεταρρύθμιση για τη μετανάστευση στο Κογκρέσο.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ