Tρίμηνη θητεία για γιους και αδερφούς θυμάτων τρομοκρατικής ενέργειας

Tρίμηνη θητεία για γιους και αδερφούς θυμάτων τρομοκρατικής ενέργειας

Στρατιωτική θητεία τριών μηνών σε όλους τους γιους και αδελφούς των προσώπων που απεβίωσαν ή τραυματίστηκαν εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας, θα προβλέπεται με τη ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Φώτης Κουβέλης. Σύμφωνα με τη σχετική αιτιολογική έκθεση, η ρύθμιση υπαγορεύεται από λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και ηθικής συμπαράστασης υπό το πρίσμα της […]

Στρατιωτική θητεία τριών μηνών σε όλους τους γιους και αδελφούς των προσώπων που απεβίωσαν ή τραυματίστηκαν εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας, θα προβλέπεται με τη ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με τη σχετική αιτιολογική έκθεση, η ρύθμιση υπαγορεύεται από λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και ηθικής συμπαράστασης υπό το πρίσμα της μέριμνας που οφείλει να επιδεικνύει η Πολιτεία προς τις οικογένειες των θυμάτων και αφού λήφθηκε υπόψη ο ιδιαίτερα μικρός αριθμός των ατόμων που δικαιούνται να υπαχθούν στη διάταξη αυτή.

Η τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και υπερψηφίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

FotisKouvelis

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ