Tραμπ: Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός αν ο Κιμ κάνει κάποια «βλακώδη» ενέργεια

Tραμπ: Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός αν ο Κιμ κάνει κάποια «βλακώδη» ενέργεια

Ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει κάποια «βλακώδη και απερίσκεπτη» ενέργεια, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ματαίωση της συνόδου ΗΠΑ- Βόρειας Κορέας. Οι αμερικανικές δυνάμεις είναι «έτοιμες αν χρειαστεί», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο. Πρόσθεσε ότι η εκστρατεία άσκησης μέγιστης πίεσης ενάντια στην Πιονγιάνγκ θα […]

Ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει κάποια «βλακώδη και απερίσκεπτη» ενέργεια, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ματαίωση της συνόδου ΗΠΑ- Βόρειας Κορέας.

Οι αμερικανικές δυνάμεις είναι «έτοιμες αν χρειαστεί», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο. Πρόσθεσε ότι η εκστρατεία άσκησης μέγιστης πίεσης ενάντια στην Πιονγιάνγκ θα συνεχιστεί, ενώ παράλληλα είπε ότι είναι πιθανό η σύνοδος να πραγματοποιηθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 12 Ιουνίου συνόδου στη Σιγκαπούρη.

Σε επιστολή του προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ο Τραμπ ανέφερε: «Δυστυχώς, λόγω της γεμάτης οργή, εχθρικής πρόσφατης ανακοίνωσής σας, αισθάνομαι ότι είναι ακατάλληλο, αυτή τη στιγμή, να έχουμε αυτή τη μακρόπνοη συνάντηση. Μιλάτε για τις πυρηνικές δυνατότητές σας, αλλά η δικές μας είναι τόσο μαζικές και ισχυρές που προσεύχομαι στον Θεό να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθούν».

trump-kim


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ