Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε εντολές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς

Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε εντολές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς

Η Τουρκία και η τουρκική δικαιοσύνη δεν δέχονται εντολές από οποιονδήποτε, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ, όπως μεταδίδει η Yenisafak, με αφορμή το μήνυμα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από το ελληνικό κοινοβούλιο για την απελευθέρωση των δύο Ελληνών στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε ζητήσει να […]

Η Τουρκία και η τουρκική δικαιοσύνη δεν δέχονται εντολές από οποιονδήποτε, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ, όπως μεταδίδει η Yenisafak, με αφορμή το μήνυμα του

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από το ελληνικό κοινοβούλιο για την απελευθέρωση των δύο Ελληνών στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε ζητήσει να βγουν το συντομότερο από τις τουρκικές φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, καλώντας την Τουρκία να συμμορφωθεί.

«Δεν μπορεί η Τουρκία να ισχυρίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αποτελούν απειλή για τη χώρα. Πρέπει να απελευθερωθούν» τόνισε.

juncker-jean-claude-120217


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ