Το «δώρο» του Πέδρο Μαρτίνς και το «δουλεύουμε πολύ καλά»

Το «δώρο» του Πέδρο Μαρτίνς και το «δουλεύουμε πολύ καλά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήρε την παρουσία των παικτών του στις πρώτες προπονήσεις και τους έκανε ένα ξεχωριστό δώρο, που το απόλαυσαν.

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο. Ποδοσφαιρικό εργοτάξιο, στο οποίο ανοικοδομείται ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Πέδρο Μαρτίνς σε ρόλο εργολάβου. Μάλιστα, η δουλειά που έγινε αυτές τις 3 πρώτες ημέρες των προπονήσεων της νέας σεζόν, έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στον Πορτογάλο τεχνικό. Ικανοποίηση που δεν την έκρυψε.

Ο 48χρονος τεχνικός, πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης, λοιπόν, μίλησε στους παίκτες και εξωτερίκευσε τις σκέψεις του. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε αυτές τις ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος που βλέπω ότι τα δίνεται όλα και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Εχετε δουλέψει πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν τους ενημερώσει για το… δώρο που τους επιφύλασσε.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά σκληρό και περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις έως και την 25η Ιουνίου, όταν και η αποστολή αναχωρεί για το Ζέεφελντ, ο τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να κάνει μια εξαιρετικά ευχάριστη αλλαγή. Ετσι, ενημέρωσε τους παίκτες ότι η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης δεν θα ίσχυε και άπαντες θα μπορούσαν να απολαύσουν… μισή ημέρα ξεκούρασης.

Με τα λόγια του να γίνονται δεκτά με μεγάλη ανακούφιση από όλους, καθώς το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σκληρό. Ενώ η δουλειά στη δύναμη που έγινε το πρωί της Τετάρτης ήταν εξουθενωτική!

* Ενα στοιχείο που κάνει τη διαφορά στο Ρέντη και δείχνει τον τρόπο που δουλεύει ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι η συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες. Ο Πορτογάλος σε κάθε προπόνηση μιλάει προσωπικά σε κάθε ποδοσφαιριστή και ασχολείται να μάθει εάν έχουν κάποιο πρόβλημα! Κάτι που έχει σχολιαστεί πολύ στο Ρέντη, καθώς είναι πρωτόγνωρο, ειδικά στη συχνότητα που το πράττει ο νέος προπονητής!

* Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού διεξάγεται χωρίς την παρουσία του Μανώλη Σιώπη στο Ρέντη. Ο 24χρονος μέσος ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με τους «κομμένους», έως ότου παρθεί οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ