Πανηγυρική επιβεβαίωση για to10.gr: Στη Θεσσαλονίκη ο Λέο Ζαμπά! (pics)

Πανηγυρική επιβεβαίωση για to10.gr: Στη Θεσσαλονίκη ο Λέο Ζαμπά! (pics)

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Λέο Ζαμπά, το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τον οποίο διαβάσατε αποκλειστικά από to10.gr. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Πανηγυρική επιβεβαίωση για to10.gr, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκλειστική είδηση της μεταγραφής του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ. Λίγο μετά τις 23:00, λοιπόν, προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε τον Λέο Ζαμπά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Τον Βραζιλιάνο επιθετικό υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί. Ο 20χρονος εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ καθώς ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενους που ήρθα και γι αυτούς τους οπαδούς. Μεγάλη πρόκληση για μένα που επιλέχθηκα από την ομάδα. Νιώθω ήδη τους οπαδούς πολύ κοντά μου κι αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματα που μου έστειλε ολο αυτό το διάστημα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Η ιστορία του συλλόγου με παρακίνησε να έρθω. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ενώ μεγάλη πρόκληση αποτελεί η ευρωπαϊκή πορεία. Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι καυτοί, ήθελα να παίξω για ένα τέτοιο κόσμο!».

Την Πέμπτη (21/6) ο Ζαμπά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της Τούμπας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι η ακριβότερη στην ιστορία του σωματείου καθώς θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ