ΠΑΟΚ : Τελειώνει ο χρόνος για Πούκι, πλησιάζει Τούμπα ο Κόντε

ΠΑΟΚ : Τελειώνει ο χρόνος για Πούκι, πλησιάζει Τούμπα ο Κόντε

Στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν σκοπό να περιμένουν εσαεί τον Τεέμου Πούκι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, έχουν ενημερώσει τον Φιλανδό πως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα περιμένουν την απόφαση του. Πλησιάζει στην Τούμπα ο Πέδρο Κόντε.

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Τεέμου Πούκι καθώς δεν έχουν τα περιθώρια να περιμένουν εσαεί τον Φιλανδό επιθετικό για το πότε θα πάρει την απόφασή του. Οι Θεσσαλονικείς , όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr προσφέρει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο με πολλά μπόνους επίτευξης στόχων και δεν έχει σκοπό να ανεβάσει την προσφορά του ούτε ένα ευρώ. Γιατί πολύ απλά ο Πούκι δεν είναι Βέρνμπλουμ. Δεν έχει δείξει ενδιαφέρον όπως έκανε η πλευρά του Σουηδού μέσου.

Ο Πούκι έχει επαναπαυτεί στις προτάσεις που έχει και προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρει ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν για πολύ καιρό ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ασπρόμαυροι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους προς την πλευρά του 28χρονου επιθετικού πως θα περιμένουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (18/6).

Στο Δικέφαλομ υπάρχει μια μεγάλη λίστα με εναλλακτικές επιλογές του για την ενίσχυση της επίθεσης στην οποία πιο ψηλά βρίσκεται ο Κόντε και ακολουθούν αυτά των Λεσκάνο και Κρκιτς. Ο Ισπανός επιθετικός περιμένει στο ακουστικό του ειδοποίηση για να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει συμφωνία η οποία όπως όλα δείχνουν αυτή η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί και ο Κόντε θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ