Έτοιμο το πρώτο μπαμ ο Ολυμπιακός. Ο Πρίσιτς στο αεροπλάνο

Έτοιμο το πρώτο μπαμ ο Ολυμπιακός. Ο Πρίσιτς στο αεροπλάνο

Μια ανάσα οι Ερυθρόλευκοι, από τον Βόσνιο μέσο, και από την... αρπαγή του από τη Βαλένθια

Έτοιμος για τη πρώτη «κίνηση» εξωτερικού ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι μέσα στο επόμενο 24ώρο θα έχουν κλειδώσει μια προσθήκη στο ρόστερ της, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Το Σαββατοκύριακο κάθε άλλο παρά της… αργίας είναι για τους Πειραιώτες οι οποίοι πατάνε το γκάζι προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους.  Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Βόσνιος, Σάνιν Πρίσιτς είναι αυτή την ώρα στο αεροπλάνο με πτήση προς Αθήνα. Ο πρώτος μεγάλος μεταγραφικός στόχος του καλοκαιριού. Ο διεθνής μέσος που επί της ουσίας είχε ήδη συμφωνήσει σε όλα με τη Βαλένθια.

Νωρίτερα to10.gr έγραψε πως στη Βοσνία, έκαναν λόγο για μεγάλη ανατροπή της υπόθεσης. Υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο μπήκε σφήνα στην υπόθεση, αλλά ότι δίνοντας μεγάλη μάχη με την ομάδα της Βαλένθια, έχει πλέον τον ρόλο του φαβορί στην υπόθεση για την απόκτηση του 25άχρονου χαφ ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ρεν, και αποτέλεσε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικά «ελεύθερες» επιλογές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εννοείτε πως από τους Ερυθρόλευκους δεν διαρρέει το παραμικρό για την υπόθεση. Ούτε βεβαίως επιβεβαιώνεται πιθανή έλευση του Πρίσιτς στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ