ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Βόλος προκρίθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πέρυσι, αλλά τερμάτισε στην 6η θέση (11-7-8), χωρίς να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά. Μέτρια εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, αρκετά τα κενά στην άμυνα. Αυτά φανερώθηκαν και στην πρεμιέρα, εκεί όπου έκλεψε στο τέλος τον βαθμό (2-2) απέναντι στη Λαμία, με γκολάρα του Άλχο. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω δύο φορές και είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα με τον Σιέλη. Πήρε βαθμό στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στην έδρα του Παναθηναϊκού, δεν μπόρεσε να παλέψει μια αξιώσεις. Έχασε με 0-3, με τον αντίπαλο να φτάνει σε δύο γκολ από το πρώτο μέρος, ενώ στο τελευταίο τέταρτο ήρθε και το τρίτο. Σοβαρότατα κενά στην άμυνα του Βόλου, ενώ δίνει απόψε ένα ακόμη δύσκολο ματς με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23, συμμετείχε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί, αντιμετώπισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά από ομηρικές μάχες μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον πλέι οφ γύρο του Champions League. Εκεί αντιμετώπισε την νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ, με την ΑΕΚ να ταξιδεύει πρώτα στο Βέλγιο, εκεί όπου έχασε με 0-1, παρότι πάλεψε σκληρά. Πριν τη ρεβάνς στην OPAP Arena, έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην πρώτη φετινή δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα, αφού ο πρώτος αγώνας που είχε οριστεί μία εβδομάδα πριν, αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της. Ο Ματίας Αλμέιδα ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Μεσοβδόμαδα έχασε με 1-2 από την Αντβέρπ, αποτυγχάνοντας να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League και θα συνεχίσει στο Europa League. Πολύ δύσκολος ο όμιλος που συμμετέχει στο Europa League, αφού εκεί βρίσκονται Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον. Απόψε η ΑΕΚ πηγαίνει στον Βόλο για τη δεύτερη φετινή αναμέτρηση, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, ενώ στα μέσα του μήνα μονομαχεί με τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας για τη Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 της Κυριακής.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από