Σκέφτεται επιστροφή στη Γοδόι Κρουζ ο Ρέι!

Σκέφτεται επιστροφή στη Γοδόι Κρουζ ο Ρέι!

Ο Ροντρίγκο Ρέι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ότι σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει κάποια στιγμή στη Γοδόι Κρουζ, ενώ μίλησε και για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στη Γοδόι Κρουζ εξέφρασε ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, Ροντρίγκο Ρέι. Ο Αργεντινός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio La Red», αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, μετά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και δεν έκρυψε τις σκέψεις του να επαναπατριστεί και να φορέσει ξανά τη φανέλα της πρώην ομάδας του.

«Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο εδώ και 15 ημέρες και λένε ότι θα ξαναπαίξουμε στο τέλος του μήνα», ανέφερε αρχικά για την κατάσταση στην Ελλάδα, ενώ σε ερώτηση για το εάν παρακολουθεί τι συμβαίνει στη Γοδόι, παραδέχθηκε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή: «Η ομάδα παλεύει στα ίσια κόντρα στους μεγάλους της Αργεντινής αν και με μικρότερο μπάτζετ, θα ήθελα να είμαι και εγώ σε αυτό. Εχω μεγάλη αγάπη για την ομάδα και πάντα την ακολουθώ».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Ροντρίγκο Ρέι αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, καθώς με βάση όσα διέρρευσαν από τον Δικέφαλο, η μετακίνησή του από τη Γοδόι, έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, πάντως, έχει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 26 Νοεμβρίου, με τον Πασχαλάκη να έχει κερδίσει τη θέση του βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ