Γκαρθία στο Ρέντη: «Ετσι πρέπει να παίξουμε στην Τούμπα…»

Γκαρθία στο Ρέντη: «Ετσι πρέπει να παίξουμε στην Τούμπα…»

Ο Οσκαρ Γκαρθία ανέλυσε σε βίντεο τον τρόπο που θέλει να παρουσιαστεί η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο... Πανιώνιος, οι παρατηρήσεις και η χαμηλή ένταση.

Οπως συνηθίζει δύο ημέρες πριν από κάθε παιχνίδι, ο Οσκαρ Γκαρθία επέλεξε να… ξεκουράσει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ετσι, η προπόνηση της Παρασκευής περιλάμβανε μόνο 20 λεπτά τρέξιμο στο γήπεδο, εν συνεχεία λίγο γυμναστήριο και τέλος. Με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να μην αλλάζει συνήθειες και να έχει επιχειρηματολογήσει πολλάκις σχετικά με αυτή την τακτική.

Βεβαίως στο Ρέντη έγιναν πολλά πράγματα χθες. Με τον 44χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του να έχουν ετοιμάσει βίντεο από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Και με τον Γκαρθία να κάνει τις παρατηρήσεις του για ό,τι συνέβη στην αναμέτρηση με τους Νεορμυρνιώτες.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πειραιωτών επικεντρώθηκε σε πολλά κομμάτια που αφορούσαν στο κομμάτι της ανάπτυξης. Και είχε αρκετά καλά λόγια να πει στους παίκτες του. Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήμασταν καλύτερα από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Τα κάναμε όλα πιο σωστά. Όλα τα καλά στοιχεία θέλω να τα κρατήσετε και για τη συνέχεια. Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Από εκεί και πέρα έκανε παρατηρήσεις σε ορισμένες φάσεις της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού, που δεν του άρεσαν και ζήτησε από τους αμυντικούς του να είναι πολύ πιο προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις του. Επιπλέον, έδειξε κάποια στοιχεία και κάποιες κινήσεις στην επίθεση, τις οποίες θέλει να διατηρήσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και στην Τούμπα.

Ο Γκαρθία επί της ουσίας «έδειξε» ότι σκοπεύει να βάλει τους περισσότερους από τους παίκτες που χρησιμοποίησε κόντρα στον Πανιώνιο. Με μοναδική διαφορά την επιστροφή του Ρομαό, του Σισέ, αλλά και με κάποιες δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον Φορτούνη και τον Πάρντο. Παίκτες που ακόμη έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Γκαρθία έχει στο μυαλό του πολύ τα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Και στο πώς ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που άξιζε, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και δεν αποκλείεται να επηρεαστεί από κάποιες λεπτομέρειες που είχε ξεχωρίσει και τις οποίες τις συζητάει με τους συνεργάτες του. Κάτι που ίσως φέρει εκπλήξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ