Στοίχημα : Θα τριτώσουν τα over;

Στοίχημα : Θα τριτώσουν τα over;

Κολομβία και Ιαπωνία ανοίγουν τον χορό του σημερινού προγράμματος με το over 2,5 να βρίσκεται στα ύψη με αποδόσεις γύρω από το 2,5.

Καλομάθαμε χθες είναι η αλήθεια. Μετά το Σουηδία-Ν. Κορέα που λογικά λόγω και της ώρας πολλοί θα… ξύπνησαν την ώρα που ο διαιτητής πήγε στο VAR και αποφάσισε πέναλτι είδαμε τόσο το Βέλγιο να πετυχαίνει τρία γκολ όσο και την Αγγλία να σκοράρει στο 90΄και να κερδίζει με 2-1 την Τυνησία.

Είδαμε δηλαδή δύο συνεχόμενα over 2,5 όπως στα ματς της Πορτογαλίας με την Ισπανία, το τελευταίο της Παρασκευής και της Γαλλίας με την Αυστραλία, το πρώτο του Σαββάτου που ήταν και τα τελευταία μέχρι χθες στο Μουντιάλ.

Κολομβία και Ιαπωνία ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα στην πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου και αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι για πρώτη φορά στο Μουντιάλ θα τριτώσουν τα over 2,5. Σύμφωνα με τους μπουκ πάντως δεν…

Και αυτό απορρέει από τις ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις που υπάρχουν στην συγκεκριμένα αγορά. Στο 2,5 κυμαίνεται το over 2,5 με το under 2,5 να βρίσκεται γύρω από το 1.55.

Ο άσος προσφέρεται από 1.70 έως 1.75, το Χ κοντά στο 3,5 και η επικράτηση της Ιαπωνίας στο υψηλότατο 5,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ