Τα γκολ του θριάμβου της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Τα γκολ του θριάμβου της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Δύο επικές γκάφες από τον Κάριους και ένα πανέμορφο γκολ από τον Γκάρεθ Μπέιλ έδωσαν στη Ρεάλ το 13ο Champions League στην ιστορία της.

Η Βασίλισσα παρέμεινε στο θρόνο της! Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε στον τελικό του Κιέβου τη Λίβερπουλ με 3-1 και κατέκτησε το 3ο σερί και συνολικά 13ο Champions League στην ιστορία της.

Οι Μερέγχες σκόραραν και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο και το τρίτο να είναι «δώρα» του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Κάριους. Στο 51’ ο Μπενζεμά έβαλε την κόντρα στην πάσα που επιχείρησε ο πορτιέρο των Ρεντς και έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ.

Στο 55’ η ομάδα του Κλοπ απάντησε με τον Μανέ, αλλά στο 64’ ο Μπέιλ με ένα πανέμορφο γκολ έκανε το 2-1 για τη Ρεάλ. Ο Ουαλός με ένα θεαματικό, μαγικό, μοναδικό ψαλιδάκι νίκησε τον Κάριους και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ισπανική ομάδα.

Στο 83’ ο Κάριους υπέπεσε σε νέο τραγικό λάθος, με τον Μπέιλ να σφραγίζει τη νίκη και μαζί την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ουαλός έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ έβαλε λάθος τα χέρια του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ